Τρίτη, Ιουνίου 22

Νεκρός ο επιχειρηματίας Δογιάκης

 ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΕΦΕΡΕ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΩΝ 9MM ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΣΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

Νεκρός ο επιχειρηματίας Δογιάκης

Φωτογραφίες-Βίντεο: Χάρης Γκίκας

Σε αυτοκτονία οδηγούν τα πρώτα ευρήματα της αστυνομία η οποία ανακάλυψε το πτώμα του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» σε τοποθεσία μεταξύ των Γλυκών Νερών και της Αγίας Παρασκευής νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. Ο επιχειρηματίας Δογιάκης έφερε τραύμα στο κεφάλι από πιστόλι των 9mm που βρέθηκε πεσμένο δίπλα του. Το βράδυ της Κυριακής ο επιχειρηματίας είχε εξαφανιστεί αφήνοντας κάποιο σημείωμα  με το οποίο καθιστούσε κληρονόμο τον αδερφό του. Είχε τηλεφωνήσει και στη γυναίκα του για να πληροφορηθεί εάν η μητέρα του

είχε πάρει τα φάρμακά της. Ο επιχειρηματίας εξαφανίστηκε αφού πρώτα είχε παραστεί καλεσμένος σε έναν γάμο. Μετά χάθηκαν τα ίχνη του.

Η αστυνομία, αφού αναζήτησε τον επιχειρηματία μετά και το "Missing Alert" που εξεδόθη από το «Χαμόγελο του Παιδιού» εντόπισε το πτώμα του 53χρονου την Τρίτη, σε δασώδη τοποθεσία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού, πεσμένο μπρούμυτα δίπλα ακριβώς από το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 53χρονος αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία, όμως αναμένονται τα επίσημα στοιχεία μετά από την εξέταση των Αρχών και του ιατροδικαστή που έχουν σπεύσει στο σημείο. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τοποθεσία στην οποία εντοπίστηκε το πτώμα του επιχειρηματία Δογιάκη:

 

 

 

Το Missing Alert από το «Χαμόγελο»:


Ο Σταύρος Δογιάκης εξαφανίστηκε τη νύχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα (21/6). Προηγουμένως είχε μπει στο αυτοκίνητό του, μάρκας Smart, και πήγε σε γάμο. Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν είχε επιστρέψει, οι οικείοι του τον αναζήτησαν και εντόπισαν το σημείωμα. Αμέσως δήλωσαν την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και κινητοποίησαν το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέδωσε το Missing Alert. 

«Τα αφήνω όλα στον αγαπημένο μου αδελφό…». Αυτές τις λίγες λέξεις έγραφε στο σημείωμα που είχε αφήσει στην τραπεζαρία του σπιτιού του στα Γλυκά Νερά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, το κινητό τηλέφωνο του οποίου φαίνεται ότι έκλεισε λίγο πριν τις 4 το πρωί.  

Η ταβέρνα «Κρητικός» είναι στέκι υπουργών, επιχειρηματιών και ανθρώπων της σόουμπιζ. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση. Υπενθυμίζεται ότι εκεί είχε δολοφονηθεί τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς του 2018 ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Σπύρος Παπαχρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .