Τρίτη, Ιουνίου 22

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος με ελαφρύ εγκεφαλικό, - Ο ηθοποιός είχε κάνει πρόσφατα το εμβόλιο κατά του Covid-19 και πραγματοποιούνται εξετάσεις για να φανεί αν η περιπέτεια αυτή με την υγεία του οφείλεται σε παρενέργεια από τον εμβολιασμό.

 Αναβάλλονται οι παραστάσεις του καλοκαιριού

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος - Αναβάλλονται οι παραστάσεις του καλοκαιριού

Στο νοσοκομείο «Υγεία» εισήχθη ο Λάκης Λαζόπουλος το Σάββατο με ελαφρύ εγκεφαλικό, και έλαβε εξιτήριο τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος, με τον ίδιο να βρίσκεται στο σπίτι του και να αναρρώνει. 

Ο ηθοποιός είχε κάνει πρόσφατα το εμβόλιο κατά του Covid-19 και πραγματοποιούνται εξετάσεις για να φανεί αν η περιπέτεια αυτή με την υγεία του οφείλεται σε παρενέργεια από τον εμβολιασμό.

Μετά από σύσταση των γιατρών του, ο Λάκης Λαζόπουλος θα χρειαστεί αρκετό διάστημα ξεκούρασης και έτσι ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε, ενώ θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του από τον Σεπτέμβρη.

Ο ίδιος έγραψε σε story στο Instagram «όλα καλά».

Δείτε την ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του Λάκη Λαζόπουλου στο Instagram:

https://www.zougla.gr/greece/article/sto-nosokomio-o-lakis-lazopoulos---anavalonte-i-parastasis-tou-kalokeriou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .