Δευτέρα, Ιουνίου 21

Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν πριν τη δολοφονία της

Η τελευταία φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στη μεζονέτα τους βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η τελευταία φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στη μεζονέτα τους βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στη φωτογραφία που παρουσίασε το πρωί ο ALPHA απεικονίζεται o καθ' ομολογίαν δολοφόνος, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στο σαλόνι του σπιτιού να κρατά αγκαλιά τη μικρή Λυδία.

Το στιγμιότυπο προερχόταν από την εφαρμογή που είχε το ζευγάρι στο κινητό του και μετέδιδε την κίνηση που κατέγραφαν οι κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι.

Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23. Η στυγερή δολοφονία τελέστηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από τις 4:05 έως τις 4:11.

Η φωτογραφία ρίχνει φως στις κινήσεις του πιλότου, όμως είναι ακόμη άγνωστο για ποιο λόγο η Καρολάιν επέλεξε εκείνη την χρονική στιγμή να διατηρήσει το στιγμιότυπο αυτό.

Η Αστυνομία είχε τις ενδείξεις τα τελευταία 24ωρα, καθώς τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά έδειχναν ως ύποπτο τον πιλότο, καθώς τα ψέματα που έλεγε είχαν καταρρεύσει.

Ο 32χρονος είχε ισχυριστεί ότι οι υποτιθέμενοι ληστές που μπήκαν στο σπίτι, έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα.

Λεφτά δεν υπήρξαν ποτέ ενώ τα κοσμήματα τα έκρυβε ο ίδιος ο 32χρονος κάτω από τη σέλα της μηχανής του. Όταν άνοιξε ο κλοιός της Αστυνομίας, κατάφερε να τα ξεφορτωθεί πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων.

 .lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .