Τετάρτη, Ιουνίου 2

Πως κυβέρνηση, δημοσιογράφοι και επιστήμονες θα βρεθούν κατηγορούμενοι για προώθηση βιολογικού όπλου

Όποιος προωθεί τα εμβόλια στην ουσία προωθεί την έγχυση στο σώμα των Ελλήνων ενός βιολογικού όπλου που δημιουργήθηκε σε εργαστήριο.
Τώρα μάλιστα σκοπεύουν να το κάνουν και σε παιδιά.

“Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα…”… παλιά ελληνική λαϊκή ρήση.

Αυτά τα σατανικά ερπετά, έχουν σκάψει τον λάκκο ολάκερης της ανθρωπότητας.

Κι επειδή… στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό (επίσης παλιά λαϊκή ρήση), τα ραδίκια ανάποδα θα τα δουν αυτοί… προηγουμένως όμως, θα φτύσουν το γάλα της φιδομάνας τους…

Καλλιόπη Σουφλή-ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υ.Γ.1. Πολύ φοβάμαι, πως θα βρεθούν “γονείς”, που θα οδηγήσουν τα παιδιά τους στο εμβόλιο, στις παρενέργειες που θα κουβαλάνε όλη τους τη ζωή και στον ΘΑΝΑΤΟ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ “γονείς”, ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ…

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2.

Υ.Γ.2. Στη λίστα της Νυρεμβέργης, προσθέστε και τους “εκπαιδευτικούς”…

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Οι εξελίξεις στην Αμερική σχετικά με τη συμβολή του Άντοντι Φάουτσι στη χρηματοδότηση της δημιουργίας του κορονοϊού στο εργαστήριο της Γουχάν είναι πλέον καταιγιστικές.

Το θέμα πλέον έφτασε στη γερουσία στην οποία κατέθεσε ένορκα ο ίδιος ο Άντονι Φάουτσι.

Ο γερουσιαστής Rand Paul κυριολεκτικά τον έστησε στον τοίχο ρωτώντας τον αν το NIH (του οποίου είναι πρόεδρος) χρηματοδότησε το εργαστήριο της Γουχάν για την εξέλιξη του ιού.

Η Φάουτσι φυσικά το αρνήθηκε αλλά υπάρχουν πλέον δημοσιευμένα έγγραφα και μαρτυρίες συνεργατών του ότι μέσω θυγατρικής εταιρείας όντως χρηματοδότησε το εργαστήριο.

Υπάρχει μάλιστα βίντεο στο οποίο επιστήμονας παραδέχεται ότι συναρμολόγησαν 5 ιούς για τη δημιουργία του κορονοϊού.

Αποδεικνύεται στην πράξη δηλαδή ότι η μελέτη την οποία είχαν δημοσιεύσει Ινδοί επιστήμονες για τη δομή του ιού ήταν αληθής (έχω αντίγραφο του PDF διότι ξηλώθηκε από παντού και θα το ανεβάσω κάπου).

Ο ρόλος του Bill Gates

Ο ρόλος του Bill Gates στην ιστορία δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι χρηματοδότησε την προσπάθεια αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό ποιες οδούς χρησιμοποίησε.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι η γυναίκα του είχε κινητοποιήσει το διαζύγιο από το 2019 όταν έμαθε για τη στενή φιλική σχέση του με τον Jeffrey Epstein και το νησί της κολάσεως στο οποίο κακοποιούσαν παιδιά. Από τότε η γυναίκα του δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί του.

Η συνέντευξη κόλαφος του Francis Boyle

O Francis Boyle είναι ο άνθρωπος που έγραψε το «Biological Weapons Anti-Terrorism Act of 1989» (Νομοθεσία Βιολογικών Όπλων και Αντιτρομοκρατίας).

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Infowars μιλά ξεκάθαρα ότι πρόκειται για βιολογικό όπλο.Να μην ξεχνάμε ότι ο Francis Boyle δεν ερμηνεύει το νόμο για τα βιολογικά όπλα αλλά έγραψε το νόμο.

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στις 12/05/2021

Προώθηση βιολογικού όπλου

Οι εξελίξεις, τα έγγραφα και οι μαρτυρίες που βγαίνουν στην Αμερική είναι καταιγιστικές.

Υπάρχουν πια πολύ σοβαρές και βάσιμες υποψίες ότι αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι βιολογικό όπλο που διέρρευσε από το εργαστήριο της Γουχάν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτό έγινε τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη όταν μολύνθηκαν εργαζόμενοι στο εργαστήριο.

Τα πρώτα κρούσματα δηλαδή ήταν εργαζόμενοι.

Ο Φάουτσι μάλιστα ήταν αυτός που έγραψε τη δημοσίευση στο «The Lancet» με την ιστορία ότι ο ιός προήλθε από Wet Market (κάτι σαν λαϊκή αγορά για ψάρια, κρέας και λαχανικά) ενώ γνώριζε πολύ καλά τι είχε συμβεί. Απέκρυψε δηλαδή την πραγματικότητα οδηγώντας την ανθρωπότητα σε καθυστερημένους και λάθος χειρισμούς.

Αν θεωρήσουμε ότι ο ιός είναι βιολογικό όπλο που ξέφυγε από εργαστήριο, τότε η πρωτεΐνη της ακίδας του ιού είναι μέρος του βιολογικού όπλου.

Ας υποθέσουμε ότι οι κατασκευαστές των εμβολίων δεν το γνώριζαν αυτό.

Υπάρχουν βέβαια μαρτυρίες ότι ήδη είχαν κάνει «προεργασία» στο εργαστήριο για τη δημιουργία εμβολίων.

Αυτή η «προεργασία» βοήθησε στην ταχύτατη εξέλιξή τους.

Αυτό δεν αποτελεί θεωρία αλλά είναι καταγεγραμμένο σε βίντεο από επιστήμονα που συμμετείχε στην ιστορία.

Τα εμβόλια είτε περιλαμβάνουν έτοιμη την πρωτεΐνη των ακίδων του ιού (βλ AstraZeneca, J&J κτλ) ή ακόμα χειρότερα (mRNA της Pfizer, Moderna) δίνουν την εντολή στα ανθρώπινα κύτταρα να τη συνθέσουν. Να συνθέσουν δηλαδή το βιολογικό όπλο στο σώμα του εμβολιαζόμενου!

Η πρωτεΐνη των ακίδων του ιού μάλιστα δεν είναι ένα αδρανές κομμάτι του όπλου αλλά όπως προκύπτει από πρόσφατα στοιχεία είναι εξόχως δραστικό και καταστροφικό για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Όποιος προωθεί τα εμβόλια στην ουσία προωθεί την έγχυση στο σώμα των Ελλήνων ενός βιολογικού όπλου που δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. Τώρα μάλιστα σκοπεύουν να το κάνουν και σε παιδιά.

Η προώθηση και διάδοση βιολογικού όπλου συνιστά βαρύτατο αδίκημα. Γνωρίζω ότι τη σελίδα μου την διαβάζουν επιφανείς νομικοί και ασφαλώς θα μπορούσαν να το διατυπώσουν πολύ καλύτερα από εμένα.

Όσοι προωθούν αυτή την ιστορία, είτε είναι η κυβέρνηση (που πλήρωσε για την προώθηση των εμβολίων τα ΜΜΕ), είτε είναι δημοσιογράφοι, είτε είναι επιστήμονες που περιφέρονταν όλη μέρα στα κανάλια για να πείσουν τον κόσμο να κάνει τα εμβόλια, μπορεί να βρεθούν κατηγορούμενοι για συνέργεια στο έγκλημα όταν αυτή η ιστορία πάρει διεθνείς διαστάσεις.

Στην αρχή μπορεί να μην γνώριζαν.

Τώρα όμως γνωρίζουν.

Η Φάουτσι φυσικά το αρνήθηκε αλλά υπάρχουν πλέον δημοσιευμένα έγγραφα και μαρτυρίες συνεργατών του ότι μέσω θυγατρικής εταιρείας όντως χρηματοδότησε το εργαστήριο.

Υπάρχει μάλιστα βίντεο στο οποίο επιστήμονας παραδέχεται ότι συναρμολόγησαν 5 ιούς για τη δημιουργία του κορονοϊού.

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στις 12/05/2021
Προώθηση βιολογικού όπλου

Οι εξελίξεις, τα έγγραφα και οι μαρτυρίες που βγαίνουν στην Αμερική είναι καταιγιστικές.

Υπάρχουν πια πολύ σοβαρές και βάσιμες υποψίες ότι αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι βιολογικό όπλο που διέρρευσε από το εργαστήριο της Γουχάν.

 https://amazonios.net/pos-kyvernisi-dimosiografoi-kai-epistimones-tha-vrethoyn-katigoroymenoi-gia-proothisi-viologikoy-oploy/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .