Τετάρτη, Ιουνίου 2

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΕΙ:Για τους εργαζόμενους πληρωμή σε ρεπό, για τα golden boys της ΔΕΗ μισθοί 350.000 ευρώ

Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης δρομολογεί τις μειώσεις στις αποδοχές των εργαζομένων και την πληρωμή τους σε... ρεπό, τα golden boys του στη ΔΕΗ δίνουν αυξήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στους εαυτούς τους.

ΣΥΡΙΖΑ: Για τους εργαζόμενους πληρωμή σε ρεπό, για τα golden boys της ΔΕΗ μισθοί 350.000 ευρώ

Επίθεση στα golden boys στη ΔΕΗ εξαπολύει με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συνδιάζοντας τη νέα πραγματικότητα στην εταιρεία που προβλέπει για τους εργαζόμενους πληρωμή σε ρεπό.

Ειδικότερα:

Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης δρομολογεί τις μειώσεις στις αποδοχές των εργαζομένων και την πληρωμή τους σε... ρεπό, τα golden boys του στη ΔΕΗ δίνουν αυξήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στους εαυτούς τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», η Γενική Συνέλευση της εταιρείας ετοιμάζεται την Παρασκευή να εγκρίνει αυξήσεις σε μισθούς που θα αγγίζουν τα 350.000 τον χρόνο για τα γαλάζια golden boys.

Όλα τα μεγαλοστελέχη της εταιρείας, πέραν των bonus των αυξήσεων από 30% έως 50% επί των ετήσιων μεικτών αποδοχών τους, θα έχουν τη δυνατότητα της προσαύξησης επί του ποσού του πρώτου bonus έως 50%!

Στα παραπάνω βέβαια δεν λαμβάνονται υπ' όψιν τα υπόλοιπα «δωράκια», όπως αμοιβές για συμμετοχές σε συμβούλια και επιτροπές, υπερπολυτελή αυτοκίνητα και προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης.

Και όλα αυτά όταν εδώ και δύο χρόνια η ΔΕΗ έχει πλήρως απαξιωθεί, με φουσκωμένους λογαριασμούς, κύμα αποχωρήσεων πελατών και ανελέητο κυνηγητό φτωχών νοικοκυριών από εισπρακτικά δικηγορικά γραφεία.
Κάποιοι μέσα στην κυβέρνηση έχουν αποφασίσει να στήσουν κανονικό φαγοπότι στη ΔΕΗ που στο τέλος θα πληρώσουν οι καταναλωτές μαζί με τον λογαριασμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .