Τετάρτη, Ιουνίου 23

Έβρος: “Καλώς τα παιδιά στο Ορμένιο”- Ήρθαν να… λύσουν την υπογεννητικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

evros

Καλώς τα παιδιά, είπαν άλλη μια φορά οι κάτοικοι του Ορμενίου, βλέποντας τους νεαρούς λαθρομετανάστες να βολτάρουν στο χωριό τους.

Κάποιοι, λόγω της ζέστης, δροσίστηκαν κιόλας στην βρύση που βρήκαν περιμένοντας την αστυνομία να φτάσει στο σημείο. Η εικόνα άλλωστε γνώριμη για τους κατοίκους όχι μόνο του συγκεκριμένου χωριού, αλλά και των υπολοίπων του Τριγώνου Ορεστιάδας, αφού καθημερινά σχεδόν λαθρομετανάστες περνούν μέσω του ποταμού Έβρου από την Τουρκία.

Άλλωστε όπως δήλωσε πρόσφατα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακκελαροπούλου σε εκδήλωση για το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, το οποίο στην περιοχή μας είναι ακόμα πιο έντονο, οι λαθρομετανάστες αποτελούν λύση για την… υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Να μην έρθουν λοιπόν τα παιδιά εδώ, αφού μαθαίνουν ότι υπάρχουν και πολλά επιδόματα;

https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .