Τετάρτη, Ιουνίου 23

"Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα για τον Μπάμπη τον φονιά;" - Σοκάρει πρωτοσέλιδο για τις φρικιαστικές εξελίξεις στα Γλυκά Νερά!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Από ATHENSMAGAZINE 

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη! Το Athensmagazine.gr από το πρωί της Τετάρτης σας έχει αποκαλύψει πως στην Αστυνομία εξετάζουν το κατά πόσο μπορούν να συνδέονται οι δύο υποθέσεις!

Σαν βόμβα έσκασε την Τρίτη (22/06) η είδηση πως εξαφανίστηκε ο γνωστός επιχειρηματίας, Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας "Κρητικός" στην Παλλήνη! Λίγες ώρες αργότερα γράφτηκε και το τραγικό φινάλε αφού βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι σε ερημική περιοχή της Αγίας Παρασκευής, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία!

Το γεγονός όμως πως το περιστατικό αυτό συνέβη, λίγες μέρες μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν και της ομολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σε συνδυασμό με το γεγονός πως τα δύο περιστατικό βρίσκονται στην ίδια περιοχή είναι κάτι που έχει σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να βρει μια σύνδεση ανάμεσα στις δύο υποθέσεις και προς το παρόν δεν διαψεύδει το παραμικρό, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι έχει εντοπίσει;

Με τι μπορεί να σχετίζονται οι δύο υποθέσεις είναι άγνωστο, όμως αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα!

Σοκάρει το πρωτοσέλιο του Μακελειού

Την ίδια ώρα έρχεται το πρωτοσέλιδο του Μακελειού, ιδιοκτησίας του Στέφανου Χίου, να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις ραγδαίες αυτές εξελίξεις! Δείτε το παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα για τον Μπάμπη τον φονιά;'

Σταύρος Δογιάκης: Πως έδωσε τέλος στη ζωή του; Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε;

Με δύο σφαίρες των 9mm, εκ των οποίων η μία πέρασε ξυστά από την καρδιά προκαλώντας διαμπερές τραύμα και την άλλη στο κεφάλι, έδωσε τέλος στη ζωή του ο 53χρονος επιχειρηματίας του χώρου της εστίασης Σταύρος Δογιάκης.

Ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα αφήνοντας το σύνολο της περιουσίας του και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά στον αδερφό του, μαζί με ένα σημείωμα λίγων με λέξεων.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, η έρευνα της Αστυνομίας για το τι ακριβώς τάραξε τόσο τον ψυχισμό του Σταύρου Δογιάκη και τον οδήγησε στην αυτοχειρία έχει μόλις ξεκινήσει. Όσοι τον γνώριζαν καλά λένε ότι τις τελευταίες ημέρες έδειχνε κάτι να τον απασχολεί πολύ έντονα, αφήνοντας μάλιστα κατά μέρος και το γυμναστήριο που τόσο πολύ αγαπούσε.

Σταύρος Δογιάκης: Πως έδωσε τέλος στη ζωή του

Η αυτοχειρία, όμως, του 53χρονου επιχειρηματία έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους οικείους του, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Πολλώ δε μάλλον αν αναλογιστεί κάνεις, ότι σχεδίαζε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στο χώρο της εστίασης και πάλι.

Ποιος είναι ο Σταύρος Δογιάκης; Ο άνθρωπος που μύησε τους Dsquared στις σπαλομπριζόλες

Πάμε πίσω στο 2012! Ο Σταύρος Δογιάκης είναι ένας άνθρωπος με πολλές γνωριμίες με άτομα της ελληνικής showbiz!

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η παρουσία του πάντα κεφάτου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη στο ρωμαϊκό πάρτι των Dsquared δεν ξένισε κανέναν, αφού ο ιδιοκτήτης της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα διαθέτει λόγω επικοινωνιακού ταμπεραμέντου αλλά και διάσημης πελατείας απίστευτες γνωριμίες: «Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού του, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ», σχολιάζουν αυτοί που ξέρουν - και συνεχίζουν: «Συχνά πηγαίνει εκεί ο Αντώνης Ρέμος, η Αννα Βίσση και άλλα πρώτα ονόματα της πίστας. Ο “Κρητικός” έχει μετατραπεί στο πιο λαϊκό trend των σελέμπριτι, που έχουν τον Σταύρο στα όπα-όπα για ένα τραπέζι. Πρόκειται για το θαύμα της ελληνικής σπαλομπριζόλας!».

Σταύρος Δογιάκης

Το ribeye, το μοσχαρίσιο φιλέτο και τα τραγανά παϊδάκια του «Κρητικού» έχουν εκτιμηθεί δεόντως ακόμη και από τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Θαμώνες της εν λόγω ταβέρνας θυμούνται ακόμη τον Λάκη Γαβαλά, στις δόξες του, να ακουμπά με σεβασμό την πανάκριβη κροκό Κelly bag του σε μια καρέκλα και να απαρνείται το σακάκι του με τις μπριγιαντένιες καρφίτσες Cartier για να γευτεί με βουλιμία μια μερίδα ψιλοκομμένα παϊδάκια. Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν και η απαρχή της γνωριμίας του με τους Ντιν και Νταν. Η ελληνική τσίκνα εκτιμήθηκε υπέρ το δέον από το εκκεντρικό σχεδιαστικό δίδυμο, που έκανε τον Σταύρο αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας του. Το τρίο πραγματοποιεί συχνά ταξίδια-αστραπή στην κοντινή Ρήνεια για μπάνιο, βουτιές και ποτά στην παραλία. Γι’ αυτό και μετά το πάρτι τους παρέμεινε στη Μύκονο για τρεις ακόμη ημέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .