Πέμπτη, Ιουνίου 3

ΛΥΣΑΞΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ...
ΒΙΝΤΕΟ
Η Δαμασκός σχολιάζει τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Μια επίσημη πηγή στο Υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας επιβεβαίωσε ότι «η ανανέωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση μονομερών, απάνθρωπων καταναγκαστικών μέτρων εναντίον της Συρίας εκθέτει αυτό το θεσμικό όργανο και αποκαλύπτει το ψέμα των αξιών τις οποίες εκθειάζει».

Η πηγή πρόσθεσε ότι «τα καταναγκαστικά μέτρα αντιπροσωπεύουν μία από τις πτυχές του πολέμου κατά της Συρίας που επηρεάζει τη ζωή, την υγεία και τη διαβίωση του πολίτη της Συρίας και συνιστά κατάφωρη παραβίαση των πιο βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αρχών του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου».



Και η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε, την περασμένη Πέμπτη, την παράταση των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στη Συρία από το 2011, για ένα επιπλέον έτος.

Το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε, σε δήλωσή του, ότι “επέκτεινε τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στο συριακό καθεστώς για ένα ακόμη έτος, έως την 1η Ιουνίου 2022, υπό το φως της συνεχιζόμενης καταστολής του άμαχου πληθυσμού στο η χώρα.”

Το Συμβούλιο εξήγησε ότι οι κυρώσεις στοχεύουν επί του παρόντος 283 συριακές προσωπικότητες, των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία έχουν παγώσει στο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι το ταξίδι τους στις χώρες του μπλοκ έχει απαγορευτεί και 70 οντότητες υπόκεινται σε δέσμευση περιουσιακών στοιχείων. RT

Στο στόχαστρο οι οι ηγέτες και οι λαοί που δεν ευθυγραμμίζονται με την τυραννία της Νέας Τάξης..



http://oimos-athina.blogspot.com/2021/05/blog-post_773.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .