Παρασκευή, Ιουνίου 25

BREAKING [Bloomberg]> Πάνω από 1.200 περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής σε άτομα που έλαβαν τα εμβόλια messenger RNA Covid-19

Λεπτο προς λεπτο το παγκοσμιο θριλερ

Έφηβος που υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από εμβολιασμό με Pfizer: «Καλύτερα να είχα COVID»


Έχουν αναφερθεί περισσότερες από 1.200 περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής σε άτομα που έλαβαν τα εμβόλια messenger RNA Covid-19, σύμφωνα με το CDC. Aυτές αφορούν μόνο τις ΗΠΑ. Στον υπόλοιπο κόσμο δεν έχει καταγραφεί το σύνολο. Δεν θέλουμε να κάνουμε ακόμη υποθέσεις.

Απαιτούνται περισσότερα δεδομένα για την κατανόηση παραγόντων κινδύνου, θεραπείας και μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων, σύμφωνα με τη συμβουλευτική επιτροπή.

Ο χρόνος γίνεται πλέον τρομακτικά αποκαλυπτικός και ειλικρινής. Οι αεροπορικές εταιρίες ακυρώνουν διαρκώς πτήσεις με το επιχείρημα ότι δεν έχουν επαρκή προσωπικό, δηλαδή πιλότους (κυβερνήτες, αεροσυνοδούς, κλπ). Τι απέγιναν όλοι αυτοί; Γιατί ετοιμάζονται για νέες προσλήψεις; Η απάντηση είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων έχουν εμβολιαστεί και τώρα περιμένουν να περάσει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα γιατί δεν θέλουν να ρισκάρουν παρενέργειες σε ώρα πτήσης. Ηδη όπως παραδέχθηκε η BA 4 νεαροί πιλότοι της έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εταιρία ενημέρωσε ότι οι θάνατοι δεν είχαν σχέση με τον εμβολιασμό τους. Αλλά ως εκεί ήταν η ενημέρωση. Ούτε αίτια αναφέρθηκαν, ούτε πόσες και πότε έλαβαν τις δόσεις. Μόνο συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.

Η αναζήτηση της προέλευσης του ιού γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη και οι ΗΠΑ είναι αναγκασμένες να δουν την αλήθεια κατάματα διαφορετικά όλα τα σενάρια ακόμη και τα πιο ακραία είναι ανοιχτά τόσο για τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και για τον πλανήτη.

Έφηβος που υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από εμβολιασμό με Pfizer: «Καλύτερα να είχα COVID»

Σε μία συνέντευξη στον The Defender, ο 18χρονος Isaiah Harris και ο πατέρας του περιέγραψαν πως ο Isaiah έπρεπε να νοσηλευτεί μέσα σε 48 ώρες μετά την δεύτερη δόση του με εμβόλιο Pfizer και στη συνέχεια υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ένας 18χρονος από το Springdale, Arkansas, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή αφότου έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer για την COVID, είπε πως καλύτερα θα ήταν να κολλούσε COVID παρά να πάθει καρδιακή προσβολή.

Μετά από 6 ώρες αναμονής και αφού υπέστη καρδιακή προσβολή οι γιατροί αρνούνταν συνεχώς ότι ήταν από το εμβόλιο μέχρι που μια νοσοκόμα έφερε μια μελέτη που έλεγε ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει μυοκαρδίτιδα.

Ο νεαρός πρέπει να περάσει μια μακρά περίοδο ανάρρωσης και μετανιώνει που έκανε το εμβόλιο.

Ποτέ πριν το εμβόλιο δεν είχε θέμα με την καρδιά του.

Ο πατέρας του λέει πως έκαναν την ιστορία γνωστή για να «μορφώσουν» τους ανθρώπους. Αυτός πίεσε το γιο του να κάνει το εμβόλιο. Τα παιδιά πρέπει να ενημερωθούν είπε και να αποφασίσουν μόνα τους.

KAI OI ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΟΥ)

Το ρεπορτάζ από τον Zerohedge> Έχοντας πιαστεί να μεταδίδει «επιστημονικά» δεδομένα που δεν συνάδουν με το γενικό του μήνυμα ότι όλα τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν άμεσα, ο ΠΟΥ έχει γρήγορα «προσαρμόσει» τις επιστημονικά βασισμένες συστάσεις του για το κατά πόσον τα παιδιά θα πρέπει να εμβολιστούν ή όχι.

Πάει πια ο πηχυαίος τίτλος –«Τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν προς στιγμήν»

Η καινούργια οδηγία είναι ως εξής:(με έμφαση δικιά μας….σε περίπτωση που μπερδευτείτε από την οδηγία τους)

Τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν την τάση να περνούν ηπιότερα την αρρώστια σε σχέση με τους ενήλικες, οπότε εκτός και αν είναι μέρος ομάδας υψηλού κινδύνου από COVID-19, είναι λιγότερο επείγον να τα εμβολιάσουμε από ότι αυτούς με χρόνιες ασθένειες και τους εργαζόμενους στην υγεία.

Περισσότερα στοιχεία χρειάζονται για τη χρήση εμβολίων COVID-19 σε παιδιά για να μπορούμε να κάνουμε γενικές συστάσεις για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της COVID-19

Η Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων (SAGE )του ΠΟΥ κατέληξε ότι το Pfizer/BionTech εμβόλιο είναι κατάλληλο για χρήση άνω των 12 ετών. Παιδιά μεταξύ 12 και 15 που είναι σε ομάδες υψηλού κινδύνου μπορούν να εμβολιαστούν μαζί με άλλες ομάδες προτεραιότητας για εμβολιασμό.

Οι δοκιμές εμβολίων για παιδιά είναι σε εξέλιξη και ο ΠΟΥ θα ανανεώσει τις συστάσεις του όταν τα στοιχεία ή η επιδημιολογική κατάσταση θα δικαιολογήσει μια αλλαγή στην πολιτική.

Οπότε για να διευκρινίσουμε….τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από αυτόν τον ιό οπότε καμία βιασύνη για εμβολιασμό…περισσότερα στοιχεία χρειάζονται για την χρησιμότητά του στα παιδιά…αλλά το Pfizer είναι κατάλληλο;

Τελικά υπάρχουν ή δεν υπάρχουν στοιχεία; Αξίζει τον κόπο αυτό το εμβόλιο για τα παιδιά; Αν χρειάζεται να ρωτήσετε δεν παρακολουθείτε την επιστήμη.

Δεν έχουμε τελείως εκπλαγεί από αυτήν την φάρσα….αλλά για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι, αυτό θα απορριφθεί σαν σύμπτωση και ο ΠΟΥ είχε σχεδιάσει να προσαρμόσει την οδηγία του από την αρχή. (απλά περίμενε να εμπλακεί σε μία διαφωνία με τον Fauci και τους φίλους του).

Όπως σημείωσε χθες ο Adam Dick του Ινστιτούτου Ron Paul για την Ειρήνη και Ευημερία, στην Αμερική, εθνικές πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις κάνουν πέρα όλα τα εμπόδια για να προωθήσουν πειραματικούς εμβολιασμούς για τον κοροναιό σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Αμέσως μετά, μωρά και παιδιά μέχρι 11 ετών.

Τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά λένε οι προπαγανδιστές

Στο μεταξύ, ο ΠΟΥ κάνει μία διαφορετική προσέγγιση. Ο ΠΟΥ λέει μην εμβολιάζεται τα παιδιά, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Στο ιστότοπό του ο ΠΟΥ δίνει αυτήν τη συμβουλή όσον αφορά τα πειραματικά εμβόλια κοροναιού, μερικά από τα οποία δεν είναι ούτε κάν εμβόλια με την κανονική έννοια του όρου, στα παιδιά:

Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν προς στιγμήν.

Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για τη χρήση εμβολίων κατά της COVID-19 στα παιδιά για να γίνουν συστάσεις να εμβολιαστούν παιδιά κατά της COVID-19.

Παιδιά και έφηβοι περνούν ηπιότερα την ασθένεια σε σχέση με τους ενήλικες.

Παρόλα αυτά τα παιδιά θα πρέπει να συνεχίσουν να εμβολιάζονται με τα συνιστώμενα παιδικά εμβόλια.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/bloomberg_breaking-gt-pano-apo-1-200-periptoseis-kardiakis-flegmonis-se-atoma-poy-elavan-ta-emvolia-messenger-rna-covid-19/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .