Τρίτη, Ιουνίου 22

ΒΟΜΒΑ> Ο Cole Beasley των Buffalo Bills δήλωσε ότι προτιμά να πεθάνει από COVID-19 παρά να εμβολιαστεί

-Προτιμω να αποσυρθω!

-Εάν το μετατρέψετε σε εντολή, αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτό που λέει το Σύνταγμά μας για την Ελευθερία να εκφράζουμε τον εαυτό μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο


Ο Cole Beasley των Buffalo Bills, εξέφρασε την εναντίωσή του στη NFL και του NFLPA σχετικά με τα ενημερωμένα πρωτόκολλα COVID-19 του πρωταθλήματος, λέγοντας ότι θα προτιμούσε να αποσυρθεί παρά να εμβολιαστεί.

“Δεν παίζω πλέον για τα χρήματα. Η οικογένειά μου έχει φροντιστεί. Ο τρόπος ζωής μου και οι αξίες μου είναι πιο σημαντικές για μένα από ένα δολάριο”, δήλωσε ο Beasley σε μια μακρά δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter του τη Παρασκευή. “Θα είμαι έξω να κάνω ό, τι κάνω. Θα είμαι έξω στο κοινό. Εάν ο φοιτητής σας φοβάται τότε αποφύγετε, ή εμβολιαστείτε … Μπορεί να πεθάνω από Covid-19, αλλά προτιμώ να πεθάνω πραγματικά ”

Ο Beasley αντιμετωπίζει με διαφοροποίηση τις νέες κατευθυντήριες γραμμές του NFL για το στρατόπεδο προπόνησης και το preseason που περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τους μη εμβολιασμένους παίκτες, ενώ επιτρέπει σε εκείνους που έχουν λάβει το εμβόλιο να επιστρέψουν κοντά στην κανονικότητα.

Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος κυκλοφόρησαν μία οδηγία και στους 32 συλλόγους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ενημερώνοντάς τους για τις πρόσφατες διευκολύνσεις για εμβολιασμένους παίκτες, ουσιαστικά άροντας τους περισσότερους περιορισμούς COVID.

Για παίκτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, θα εξακολουθούν να απαιτείται να κάνουν δοκιμές κάθε μέρα, να φορούν μάσκες και να τηρούν την κατάλληλη κοινωνική απόσταση, ενώ κόβονται επίσης από δραστηριότητες κοινωνικής δικτύωσης, μέσων ενημέρωσης, μάρκετινγκ και χορηγιών. Θα εξακολουθούν να υπόκεινται σε καραντίνα μετά από έκθεση υψηλού κινδύνου στο COVID-19, ενώ οι εμβολιασμένοι παίκτες δεν θα το κάνουν – κάτι που ο Beasley επέκρινε έντονα σε ξεχωριστό tweet την Πέμπτη.

“Αυτό είναι τρελό. Ψηφίσαμε γι ‘αυτό; Μένω στο ξενοδοχείο. Έχουμε ακόμη συναντήσεις. Όλοι θα είμαστε μαζί”, γράφει στο tweet του. “Οι εμβολιασμένοι παίκτες μπορούν να βγουν έξω από το ξενοδοχείο και να φέρουν πίσω τους covid-19 εκεί που μένω. Λοιπόν, τι έχει σημασία αν μείνω στο ξενοδοχείο τώρα; Υπάρχει 100% ανοσία με τον εμβολιασμό; Όχι.”

Ο Beasley στόχευσε επίσης κατά της  Ένωσης Παικτών για την ανεπαρκή εκπροσώπηση της φωνής των παικτών.


“Η ένωση παικτών είναι ένα αστείο. Ονομάστε τη κάπως διαφορετικά. Δεν είναι για τους παίκτες.  Οι πιθανότητες να μπω στο NFL και να παίξω για 10 χρόνια είναι λίγες γι’  αυτό και είμαι εδώ. ”

Αρκετοί παίκτες έχουν εκφράσει δισταγμό να εμβολιαστούν, συμπεριλαμβανομένου του quarterback του Bills, Josh Allen, ο οποίος είπε τον Απρίλιο ότι εξακολουθεί να “συζητάει”  εάν θα κάνει το εμβόλιο  ή όχι.

“Νομίζω ότι όλοι πρέπει να έχουν αυτήν την επιλογή να το κάνουν ή να μην το κάνουν”, είπε. “Βρίσκεστε σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση τώρα όπου, εάν το μετατρέψετε σε εντολή, αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτό που λέει το Σύνταγμά μας για την Ελευθερία να εκφράζουμε τον εαυτό μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όλοι πρέπει να έχουν αυτήν την επιλογή. ”


Ο Beasley δήλωσε  την Παρασκευή ότι πολλοί παίκτες έχουν την ίδια πεποίθηση, αλλά “δεν είναι στη σωστή φάση στη καριέρα τους για να είναι τόσο ειλικρινείς”.

“Δεν πρόκειται να πάρω φάρμακα για ένα πόδι που δεν είναι σπασμένο. Θα προτιμούσα να εκμεταλλευτώ τις πιθανότητές μου με την Covid και να ενισχύσω την ανοσία μου έτσι … Θα παίξω δωρεάν φέτος για να ζήσω τη ζωή μου. Αν αναγκαστώ να συνταξιοδοτηθώ, ας είναι.

Περισσότερα ΕΔΩ

https://kourdistoportocali.com/news-desk/vomva-gt-o-cole-beasley-ton-buffalo-bills-dilose-oti-protima-na-pethanei-apo-covid-19-para-na-emvoliastei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .