Τρίτη, Ιουνίου 22

EKTAKTO> Γιατί ετοιμάζονται να καταργήσουν την 2η δόση σε Pfizer/BionTech και AstraZeneca

Δεν υπαρχουν δωρεαν μελετες

Αίφνης στα ΜΜΕ όλου του πλανήτη έχουν αυξηθεί τα ρεπορτάζ με τίτλο "Ξαφνικός θάνατος" ή "Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή"

Kατ΄αρχήν θα πρέπει να συγχαρούμε τις εταιρίες και την επιστήμη που προσέφεραν τα εμβόλια κατά της Covid-19 στην ανθρωπότητα κι αυτό άσχετα με την (εργαστηριακή) προέλευση του ιού. Στη συνέχεια θα πρέπει να σας πούμε ότι καμία από τις εταιρίες δεν έκανε εμβόλια για να μας σκοτώσει ή να μας βάλει τσιπάκι.

Βy The Clockwork Orange Times Team

Κι αφού σας πούμε όλα αυτά θα προσθέσουμε στη συνέχεια το εξής: Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλές μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αυτό το διάστημα είναι πληρωμένες και εξυπηρετούν ένα σκοπό.

Ξαφνικά σήμερα (18 Ιουνίου 2021) διαβάζουμε στη Καθημερινή το εξής: Μια δόση των εμβολίων της Pfizer ή της AstraZeneca μειώνει την πιθανότητα νοσηλείας λόγω κορωνοϊού κατά 75%, σύμφωνα με νέα μελέτη του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (Public Health England), που δόθηκε στη δημοσιότητα.

(H μετάφραση: Εκεί που ετοιμάζονταν να μας προσφέρουν 3η συμπληρωματική δόση μάλλον τείνουν να κάνουν τα εμβόλιά τους μονοδοσικά γιατί διαπιστώνουν ότι σε όλο και πιο πολλές περιπτώσεις η δεύτερη βολή των εμβολίων είναι και η χαριστική βολή για έναν αριθμό συνανθρώπων μας. Αίφνης στα ΜΜΕ όλου του πλανήτη έχουν αυξηθεί τα ρεπορτάζ με τίτλο “Ξαφνικός θάνατος” ή “Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή”. Όπου βλέπετε τέτοιο τίτλο ρωτήστε εάν είχε κάνει το εμβόλιο και κυρίως τη 2η δόση. Επίσης όταν ακούτε ότι πέθανε κάποιος ρωτήστε εάν είχε κάνει το εμβόλιο. Μας πληροφορούν ότι ήδη συλλέγονται στοιχεία ανά την Ελλάδα και ανά την Ευρώπη)

Σ΄αυτό το σημείο θα θέλαμε να ζητήσουμε από Ελληνες και Ισραηλινούς επιστήμονες να αρχίσουν πυρετωδώς τις μελέτες τους για να βρουν σωτήρια αντίδοτα για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που εμβολιάσθηκαν με τα εμβόλια κατά της Covid-19 είτε πρόκειται για mRNA εμβόλια είτε για τα υπόλοιπα. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα και μάλιστα πριν τον χειμώνα.

Ας δούμε λοιπόν τώρα την έρευνα για την πρώτη δόση που αίφνης έγινε θαυματουργή από εκεί που πηγαίναμε για 3η συμπληρωματική!

Όπως αναφέρει το BBC, μάλιστα, η έρευνα δείχνει ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά πιθανής νοσηλείας δεν εξαρτάται από την παραλλαγή του ιού: το ποσοστό είναι το ίδιο είτε αφορά την μετάλλαξη «Άλφα», είτε την «Δέλτα» – προηγουμένως γνωστή ως ινδική – η οποία έχει προκαλέσει τις τελευταίες εβδομάδες νέα επιδημιολογική έξαρση στη Βρετανία.

Όπως τονίζεται, αποτελέσματα προγενέστερων ερευνών έδειχναν ότι όντως η «Δέλτα» αποδυναμώνει την αποτελεσματικότητα της πρώτης δόσης, ωστόσο, διευκρινίζεται ότι αυτό αφορά την πιθανότητα μόλυνσης από κορωνοϊό, και όχι νοσηλείας.

Όπως προκύπτει από τα νεότερα ευρήματα, λιγότερες περιπτώσεις ασθενών με την «Δέλτα» που έχουν εμβολιαστεί, χρειάζονται εν τέλει νοσηλεία.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις έρευνες, για τα άτομα που έχουν λάβει και τις δύο δόσεις, οι πιθανότητες μόλυνσης και νοσηλείας από κορωνοϊό (και πάλι ανεξαρτήτως της παραλλαγής) είναι μειωμένες κατά περισσότερο από 90%.

Την ίδια ώρα, πάντως, η μετάλλαξη «Δέλτα» εξακολουθεί να προελαύνει στη Βρετανία, παρουσιάζοντας την τελευταία εβδομάδα αύξηση της τάξης του 79% στις μολύνσεις, ενώ συνολικά, ελαφρώς αυξημένος είναι και ο αριθμός των κρουσμάτων, με 119,000 νέα περιστατικά, έναντι 110.000 την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, άλλωστε, ανέστειλε τη Δευτέρα την πλήρη έξοδο της Αγγλίας από το lockdown μέχρι τη 19η Ιουλίου, ενώ επιτάχυνε και την εφαρμογή των σχεδίων του για τους εμβολιασμούς, δεσμευόμενος ότι θα δώσει στον κάθε ενήλικα την πρώτη δόση εμβολίου επίσης μέχρι την 19η Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .