Πωλείται το αυτοκίνητο που είχε κάνει δώρο ο Κάρολος στην πριγκίπισσα Diana

Πωλείται το αυτοκίνητο που είχε κάνει δώρο ο Κάρολος στην πριγκίπισσα Diana

Σε δημοπρασία βγαίνει το αυτοκίνητο που είχε δώσει ως δώρο αρραβώνα ο πρίγκιπας Κάρολος στη Diana μετά από 20 χρόνια, στο γκαράζ ενός fan της πριγκίπισσας.

Πρόκειται για ένα Ford Escort Ghia, το οποίο είχε δώσει ο Κάρολος στην  Diana, δύο μήνες πριν τον γάμο τους τον Μάιο του 1981 ως δώρο αρραβώνα και το οδηγούσε μέχρι τον Αύγουστο του 1982, όταν πωλήθηκε.

Τα επόμενα χρόνια παρέμεινε σε άριστη κατάσταση στο γκαράζ του ιδιοκτήτη και πλέον θα πωληθεί σε δημοπρασία στις 29 Ιουνίου σε τιμή που αναμένεται να φτάσει τις 55 χιλιάδες βρετανικές λίρες.

Το αυτοκίνητο έχει καταγράψει 83 χιλιάδες μίλια και διαθέτει ακόμα το ίδιο χρώμα και τις ίδιες πινακίδες από τότε που το οδηγούσε η Diana. Ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι το σήμα στο καπό, ένας ασημένιος βάτραχος, αντίγραφο του δώρου που είχε κάνει στη Diana η αδελφή της για να της θυμίσει το παραμύθι με τον βάτραχο που φίλησε ένα κορίτσι κι έγινε πρίγκιπας.

Η Diana είχε φωτογραφηθεί αρκετές φορές να οδηγεί το Ford της αλλά και να κάθεται μέσα και να παρακολουθεί τον πρίγκιπα Κάρολο να παίζει πόλο.

 govastileto.gr