Δευτέρα, Ιουνίου 7

H Sharon Stone αποκαλύπτει πόσα χρήματα πήρε για το «Βασικό Ένστικτο»

H Sharon Stone αποκαλύπτει πόσα χρήματα πήρε για το «Βασικό Ένστικτο»

Στην εκπομπή του Tom Power μίλησε η Sharon Stone, η οποία ρωτήθηκε για ακόμη μια φορά την ταινία που απογείωσε την καριέρα της, που δεν είναι άλλη από το «Βασικό Ένστικτο»

Η ταινία κυκλοφόρησε το 1992 και η Sharon Stone συμπρωταγωνίστησε με τον Michael Douglas.

Η γοητευτική ηθοποιός πήρε το ποσό των 500.000 δολαρίων, που αν και ακούγεται ένα ικανοποιητικό ποσό, αν το συγκρίνουμε με αυτό του Douglas, τότε μάλλον η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, καθώς εκείνος έλαβε 14 εκατομμύρια.

«Δεν πληρώθηκα καλά για να κάνω το “Βασικό Ένστικτο”. Έβγαλα λίγα χρήματα. Ο Michael Douglas έβγαλε 14 εκατομμύρια και είχε και ποσοστά από τα έσοδα της ταινίας», είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, πρόσθεσε πως τα λίγα λεφτά που έβγαλε από τη συμμετοχή της στην ταινία, δεν της ήταν αρκετά για να αγοράσει ένα φόρεμα για τα Oscar.

«Ήμουν σε αυτή την περίεργη κατάσταση όπου ξαφνικά έγινα διάσημη αλλά δεν είχα χρήματα. Άνθρωποι σκαρφάλωναν στο αυτοκίνητό σου. Προσπαθείς να περπατήσεις στον δρόμο και ξαφνικά 30 άνθρωποι που ψώνιζαν, τρέχουν και σε κυνηγούν», περιγράφοντας πώς ήταν όταν την αναγνώριζαν λόγω της μεγάλη επιτυχίας της ταινίας.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .