Σάββατο, Ιουνίου 26

Πώς ο κοροναϊός προσβάλλει τα αγγεία και γιατί τα mRNA εμβόλια προκαλούν θρομβώσεις

Πώς ο κοροναϊός προσβάλλει τα αγγεία και γιατί τα mRNA εμβόλια προκαλούν θρομβώσεις

Πώς ο κοροναϊός προσβάλλει τα αγγεία και γιατί τα mRNA εμβόλια προκαλούν θρομβώσεις

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ mRNA ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ.

Νέο φως ήρθε να ρίξει μία κινέζικη μελέτη που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από ενάμιση μήνα στο διεθνούς κυκλοφορίας έγκυρο ιατρικό περιοδικό «Circulation Research», με τίτλο:

“SARS-CoV-2 Spike Protein Impairs Endothelial Function via Downregulation of ACE2”

Όποιος θέλει να διαβάσει ολόκληρη η μελέτη, (δεν είναι για το ευρύ κοινό, αλλά για γιατρούς

και κυρίως για καρδιολόγους), σε αυτό το λινκ: https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902 

___________________________________

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το εσωτερικό του τοιχώματος των αγγείων μας καλύπτεται από μία πολύ λεπτή και διαφανή μεμβράνη, σαν ζελατίνα, που λέγεται ενδοθήλιο. Αν και είναι πάρα πολύ λεπτή αυτή η μεμβράνη, αφού αποτελείται από μία μονή στρώση κυττάρων (κάπου 50 φορές πιο λεπτή από ένα σελοφάν), επειδή καλύπτει ολόκληρο το αγγειακό μας δίκτυο, που έχει μήκος πολλά χιλιόμετρα, φτάνει τελικώς να έχει βάρος σε έναν μέσο ενήλικα, περίπου 2 κιλά!

1) Το πρώτο καθήκον που ανακαλύφθηκε για το ενδοθήλιο είναι ότι διατηρεί λείο το εσωτερικό του τοιχώματος των αγγείων, εμποδίζοντας έτσι την καταστροφή των κυττάρων του αίματος (ερυθρά αιμοσφαίρια, λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια) και τον σχηματισμό θρόμβων.

Πως και γιατί δημιουργούνται θρόμβοι στο αίμα~Πως προλαμβάνονται 

Επομένως η ακεραιότητα του ενδοθηλίου είναι απαραίτητη για την καλή κατάσταση του αγγειακού μας συστήματος. Οτιδήποτε βλάπτει το ενδοθήλιο (τραύμα, φλεγμονή κ.λπ.) προκαλεί σοβαρότατα καρδιαγγειακά προβλήματα.

Για παράδειγμα, όπου το ενδοθήλιο εμφανίσει ρωγμές, από εκεί θα εισχωρήσει χοληστερίνη κάτω από το ενδοθήλιο και θα προσκολληθεί στο τοίχωμα της αρτηρίας, σχηματίζοντας αρχικά μία λιπαρή ταινία, που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Αργότερα θα επικαθήσει πάνω στην λιπαρή ταινία της χοληστερίνης και ασβέστιο και τότε αυτή θα μετατραπεί σε μια σκληρή αθηρωματική πλάκα (αρτηριοσκλήρωση). Ανάλογα σε ποιο αγγείο θα γίνει αυτό, ο ασθενής θέτει υποψηφιότητα για εγκεφαλικό, έμφραγμα, πνευμονική εμβολή κ.λπ.

Βουλωμένα αγγεία, Αρτηριοσκλήρωση: Αιτίες, Συνέπειες και Αντιμετώπιση 

2) Αργότερα όμως βρήκαμε ότι το ενδοθήλιο δεν είναι απλώς μία «νεκρή» μεμβράνη, που υπάρχει μόνο για να διατηρεί λεία την εσωτερική επιφάνεια του τοιχώματος των αγγείων, αλλά είναι και ολόκληρο εργοστάσιο παραγωγής ορμονών και άλλων χημικών παραγόντων, που έχουν να κάνουν με την ρύθμιση της κινητικότητας των αγγείων (διαστολή, συστολή), την δραστικότητα παραγόντων σχετιζόμενων με την αρτηριακή πίεση κλπ.

Έτσι, στην σύγχρονη ιατρική, το ενδοθήλιο θεωρείται ΕΝΔΟΚΡΙΝΗΣ ΑΔΕΝΑΣ και μάλιστα είναι ο μεγαλύτερος αδένας του σώματος (με δεύτερο σε μέγεθος το ήπαρ).

Δείτε και Ενδοθήλιο~Ο προστάτης της… καρδιάς μας: Τι είναι, πως βελτιώνεται 
______________________________________

Η ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΕΝΔΟΘΗΛΙΟ

Ήδη από την εμφάνιση της επιδημίας του πρώτου κορονοϊού SARS-Cov, το 2003-2004 γνωρίζαμε ότι οι κορονοϊοί χτυπούν το ενδοθήλιο των αγγείων, όπως αντίστοιχα και το επιθήλιο του πνεύμονα, προκαλώντας πνευμονία και τελικά οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια.

Πνευμονία: 20 τρόποι να στηρίξουμε τον οργανισμό 

Ο κορονοϊός για να συνδεθεί με τα κύτταρα του ενδοθηλίου των αγγείων και του επιθηλίου των πνευμόνων, χρησιμοποιεί σαν «γάντζο» ένα μόριο γλυκοπρωτεϊνης που έχει στην επιφάνειά του.

Με αυτή την γλυκοπρωτεϊνη, που ονομάστηκε Spike protein (S-protein), οι κορονοϊοί γαντζώνονται πάνω στα ενδοθηλιακά κύτταρα των αγγείων, για να εισχωρήσουν κατόπιν στο εσωτερικό των κυττάρων, με καταστρεπτικά αποτελέσματα.

Μία μελέτη του 2005 έδειξε ότι το σημείο των κυττάρων μας, όπου βρίσκει και «γαντζώνεται» ο κορονοϊός μέσω της S-πρωτεϊνης του, είναι ένα φυσιολογικό ένζυμο που έχουν τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αγγείων, (όπως αντίστοιχα και τα επιθηλιακά κύτταρα του πνεύμονα), γνωστό με τα αρχικά ACE2 (από το Angiotensin Converting Enzyme 2).

Το ένζυμο αυτό, που είναι ζωτικής σημασίας για την σωστή λειτουργία του καρδιοαγγειακού μας συστήματος, λειτουργεί πια σαν Κερκόπορτα, από την οποία μπαίνει ο ιός στο κύτταρο μας.

Όποιος ενδιαφέρεται (προφανώς γιατρός) να διαβάσει την παλιά αυτή μελέτη του 2005, για τον κρίσιμο ρόλο του ενζύμου ACE2 στην προσβολή από κορονοϊό, με τίτλο “A crucial role of angiotensin converting enzyme 2 (ACE2) in SARS coronavirus–induced lung injury”, ας κάνει κλικ σε αυτό εδώ το λινκ: https://www.nature.com/articles/nm1267 
______________________________________

ΤΙ ΝΕΟ ΕΔΕΙΞΕ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ

Αυτό που απέδειξε η παρούσα μελέτη είναι ότι αυτή η περιβόητη S-πρωτεΐνη δεν είναι ένας απλός «γάντζος», όπως πιστεύαμε ως τώρα, που το μόνο που κάνει είναι να χρησιμεύει για την προσκόλληση του ιού πάνω στα ενδοθηλιακά κύτταρα.

Αποδείχθηκε ότι και αυτή η ίδια η S-πρωτείνη, από μόνη της είναι βλαπτική για το ενδοθήλιο των αγγείων μας, προκαλώντας φλεγμονή του ενδοθηλίου, που οδηγεί σε θρομβώσεις!

Πως το απέδειξαν;

Έφτιαξαν έναν ψεύτικο ιό (άδειο κέλυφος ιού, δηλαδή χωρίς γενετικό υλικό στο εσωτερικό του), του κόλλησαν απ’ έξω στην επιφάνεια του την S-πρωτεϊνη και το χορήγησαν σε ποντίκια. Διαπίστωσαν ότι τα ποντίκια εμφάνισαν θρομβώσεις, χωρίς να έχουν κανένα ιό, μόνο την S-πρωτεΐνη του κορονοϊού!
_________________________________________

ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ Η S-ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΟΘΗΛΙΟ

Προκαλώντας μείωση της παραγωγής του τόσο απαραίτητου για την υγεία των αγγείων, ενζύμου ACE2.

ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ

Όποιος διάβασε προσεκτικά τα ως εδώ, θα όφειλε να έχει μία πολύ εύλογη απορία:
Αφού όπως είπαμε, ο κορονοϊός συνδέεται με το ένζυμο ACE2 και αφού η S-πρωτεϊνη μειώνει αυτό το ένζυμο, δεν θα έπρεπε τελικά να είχαμε όφελος, αφού τώρα ο κορονοϊός θα έχει λιγότερα σημεία σύνδεσης, για να μπει μέσα στα κύτταρα μας;

Πολύ σωστά!

Η μείωση στο ACE2 που προκαλεί η S-πρωτεΐνη πράγματι μειώνει την λοιμογόνο δύναμη του ιού, ΟΜΩΣ (και αυτό έδειξε η παρούσα μελέτη) η ζημία που προκαλεί η ίδια η S-πρωτεΐνη ΞΕΠΕΡΝΑ το όποιο όφελος!

Με τα λόγια των ερευνητών: «Collectively, our results suggest that the S protein-exerted EC damage overrides the decreased virus infectivity.»
(ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Συμπερασματικά, τα αποτελέσματα μας δείχνουν ότι η ζημία που προκαλεί η S-πρωτεΐνη στα ενδοθηλιακά κύτταρα υπερκαλύπτει την μειωμένη μολυσματικότητα του ιού.)
_______________________________________________

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ mRNA «ΕΜΒΟΛΙΑ».

Για όποιον παραξενεύουν τα εισαγωγικά που έβαλα στο «εμβόλια», να διευκρινίσω ότι αυτά ΔΕΝ είναι ακριβώς … εμβόλια!

Με ένα εμβόλιο:

– ΔΕΝ κολλάς
– ΔΕΝ νοσείς
– ΔΕΝ μεταδίδεις

Με τα mRNA “εμβόλια” :

– ΚΑΙ κολλάς!
– ΚΑΙ νοσείς!
– ΚΑΙ μεταδίδεις!

Ποια είναι η ΜΟΝΗ υπόσχεση των κατασκευαστών τους;

Ότι όταν νοσήσουμε, η νόσος σε ΜΕΡΙΚΟΥΣ (και όχι σε όλους…) θα είναι πιο ήπια.
Αυτό είναι όλο κι όλο!

Τουλάχιστον, αφού θα νοσήσουν ελαφρότερα, (έστω και όχι όλοι, αλλά τέλος πάντων αρκετοί), αυτό δεν θα μειώσει την συνολική θνησιμότητα;

«Δεν το ξέρουμε» απαντούν οι κατασκευαστές…

Με ποιο τρόπο τώρα προσπαθούν τα mRNA να υλοποιήσουν την υπόσχεσή τους;

Εισάγοντας μέσα στο σώμα μας γενετικό υλικό, που αναγκάζει τα ίδια τα κύτταρα μας να παράγουν από μόνα τους την S-πρωτεΐνη του κορονοϊού και στην συνέχεια αφού την αντιληφθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα, να σχηματίσει αντισώματα σε αυτή.

Πάρα πολλοί γιατροί, εξ αρχής είπαμε ότι αυτό είναι μία πολύ ριψοκίνδυνη τακτική, με πιθανώς απρόβλεπτα αποτελέσματα. Τώρα, με τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, οι φόβοι δικαιώνονται και αποκτούν και την επιστημονική τους εξήγηση.

Φαίνεται ότι η αιτία που τα mRNA «εμβόλια» προκαλούν θρομβώσεις είναι γιατί βάζουν τα κύτταρά μας να παράγουν την S-πρωτεΐνη του κορονοϊού, που ΝΟΜΙΖΟΤΑΝ ότι είναι ακίνδυνη, αλλά τελικά δεν είναι, αφού προκαλεί ενδοθηλίτιδα.

Σημάδια θρόμβωσης που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν 

Τα mRNA λειτουργούν σαν Δούρειος Ίππος, που εισάγει στο σώμα μας έναν βλαπτικό παράγοντα, που αποδεδειγμένα πια προκαλεί θρομβώσεις, που μπορούν να οδηγήσουν και στον θάνατο (και το έχουν ήδη κάνει, σε αριθμούς απαράδεκτα υψηλούς, για εμβόλιο).

Εκστρατεία εμβολιασμού στο Ισραήλ: Τα ανησυχητικά ευρήματα της IPC 

_______________________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Τα mRNA “εμβόλια” είναι τα:

– PFIZER / BIONTECH
– MODERNA
– OXFORD / ASTRA – ZENEKA
– JANSSEN / JOHNSON&JOHNSON

  • Τα δύο πρώτα αναγκάζουν τα κύτταρά μας να παράγουν την S-πρωτεΐνη του κορονοϊού, εισάγοντας το μόριο mRNA μέσα μας, πακεταρισμένο μέσα σε ένα νανο-σωματίδιο.
  • Τα άλλα δύο, των OXFORD/ASTRA ZENEKA και της JANSSEN (τμήμα εμβολίων της JOHNSON) εισάγουν το mRNA μέσα μας, ενσωματωμένο πάνω σε έναν ακίνδυνο αδενοϊό, που χρησιμοποιείται ως “βαποράκι”.

Κωνσταντίνος Αρβανίτης ιατρός 

Γίνεται για κάθε επιδημία/πανδημία/ιό να κάνουμε κι από ένα εμβόλιο; Τι κατάληξη μπορεί να έχει όλο αυτό; Εν τέλει, τι επιλέγεις Πρόληψη ή εμβόλια κατά των πανδημιών;  

ειδικά όταν γνωρίζεις πως ΔΕΝ κινδυνεύεις από τον κοροναϊό, αλλά από το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σου

Γιατί δεν προβάλλονται και περιπτώσεις που χωρίς lockdown και εμβόλια έχουν ελέγξει την πανδημία;

και μία (ακόμη) ΦΥΣΙΚΉ ασπίδα: Ενδοθήλιο-Ρόδι και ο μηχανισμός προστασίας του καρδιαγγειακού  

Δείτε ακόμη: SARS-COV-2: Πόσο διαρκεί η Φυσική ανοσία και πόσο των εμβολίων;

Νόσησα από SARS-COV-2, χρειάζεται να εμβολιαστώ; Μπορεί να ξανά νοσήσω;  

Οι χιλιάδες μεταλλάξεις των κοροναϊών και τα εμβόλια  

Κοροναϊός: Δεν είναι Νέος ιός-Το παραμύθι των ασυμπτωματικών και της έλλειψης Ανοσίας 

COVID-19: Τα ψευτοδιλήμματα, η λογική, η επιστήμη, οι παραλογισμοί, οι φανατικοί και η συμμόρφωση της αγέλης 

Ιπποκράτης: Είναι σημαντικότερο να γνωρίζεις την κατάσταση του πάσχοντα, παρά για την ασθένειά του  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .