Πέμπτη, Ιουνίου 17

ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΤΟ SMARTWATCH ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ “ΚΡΥΜΜΕΝΟ” ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – “ΦΡΟΥΡΙΟ” Ο 11ος ΟΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ

glyka_nera_teliko

Το βιομετρικό ρολόι  – κινητό (smartwatch) που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έχει δώσει νέα στοιχεία στις Αρχές και οδηγεί τις έρευνες σε νέα τροπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το κινητό – ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη. Αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα ήταν ακόμα ζωντανή κατά την χρονική στιγμή που υποτίθεται ήταν ήδη νεκροί από τους φερόμενους ως “μπουκαδώρους” και ληστές.

Επίσης, στη διάθεση των Αρχών βρίσκεται ένα ακόμα στοιχείο που έχει προκύψει, το οποίο κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό, κάτι που σημαίνει πολλά. Αποτελεί το κρυμμένο χαρτί της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον 32χρονο πιλότο στην Αθήνα από την Αλόνησσο, για να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις με βάση τα νέα δεδομένα.

Πού θα οδηγήσει αυτή η νέα κατάθεση του 32χρονου δεν ξέρει κανείς. Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι οι αστυνομικοί δεν πείθονται πια για την ύπαρξη ληστών στη μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά.

Κατά τα λοιπά, ο πιλότος θα πρέπει να δώσει διευκρινίσεις για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα, ενώ θεωρούν θέμα χρόνου την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 11ος όροφος της ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών είναι από το πρωί “φρούριο” καθώς δεν μπαίνει κανένας που δεν έχει άμεση δουλειά στα γραφεία αυτά.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι και την ώρα θανάτου της άτυχης κοπέλας. Παράλληλα, έχει κληθεί για να καταθέσει για την υπόθεση ένα ακόμη άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει πει ο 32χρονος πιλότος στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όμως, δεν άφησαν κάποιο ίχνος τους, ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Σημειώνεται ότι σήμερα τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη της άτυχης 20χρονης Καρολάιν. Το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ που έφτασε κακήν κακώς, του ζήτησε να τον ακολουθήσει κάτι που έγινε αφού αγκάλιασε την πεθερά του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του makeleio.gr από το πρωί γι’ αυτήν την πολύκροτη υπόθεση:

ΔΥΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ – “ΦΡΙΚΤΕΣ” ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ

ΜΕ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ – ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΘΑ “ΠΑΓΩΣΕΙ” ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!! ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΛΕΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9c%ce%95-%ce%9a%ce%9f%ce%9c%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%97-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%a3%ce%91-%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%9a%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%a5%ce%98%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%9f-%ce%a0/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .