Τετάρτη, Ιουλίου 7

Γ.Γεωργαντάς: «Την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό εφήβων 15-17 ετών»

«Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα έχει χτιστεί το τείχος ανοσίας»
Γ.Γεωργαντάς: «Την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό εφήβων 15-17 ετών»

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των εφήβων 15-17 ετών, ενώ παράλληλα, εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το χτίσιμο του τείχους ανοσίας, τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, εξήγησε πως «υπάρχει κινητικότητα στους εμβολιασμούς. Την προηγούμενη εβδομάδα, Δευτέρα με Δευτέρα, αυτοί που έκλεισαν το ραντεβού τους για πρώτη φορά ήταν 200.000».

«Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός στους εμβολιασμούς, είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα έχει χτιστεί το τείχος ανοσίας που θέλουμε. Και να δούμε ένα νούμερο που έχει περάσει λίγο απαρατήρητο. Βλέπουμε το σύνολο των εμβολιασμών ανά ημέρα μα έχει σημασία πόσοι κάνουν το εμβόλιο, δηλαδή πόσοι ξεκινούν για να ολοκληρώσουν», προέταξε.

Επίσης, δήλωσε ότι την επόμενη βδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των εφήβων 15-17 ετών, με απαραίτητη προϋπόθεση για αυτή την ηλικιακή ομάδα, να είναι η γονική συναίνεση. Πάντως, όπως ανέφερε, αναλυτικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν την επόμενη Δευτέρα.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .