Τετάρτη, Ιουλίου 7

Αλβανοί λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού 16χρονο μέσα στο Τραμ!

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας
Αλβανοί λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού 16χρονο μέσα στο Τραμ!

Ένας 16χρονος από το Παλαιό Φάληρο, έπεσε θύμα ληστείας από δύο ανηλίκους την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, και συγκεκριμένα έχοντας επιβιβαστεί σε συρμό του Τραμ στην περιοχή της Γλυφάδας.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ δράστες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι δύο ανήλικοι από την Αλβανία ηλικίας 15 και 13 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανήλικοι κάθισαν δίπλα στον 16χρονο και του έπιασαν κουβέντα, ενώ την ώρα που ο συρμός του τραμ πλησίαζε στη στάση «Καλαμάκι» στον Άλιμο, ο 13χρονος ζήτησε να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 16χρονος αρνήθηκε και τότε οι δύο ανήλικοι ληστές τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν, εξαναγκάζοντας τον να τους δώσει τελικά τη συσκευή.

Στη συνέχεια οι δράστες αποβιβάστηκαν και κατευθύνθηκαν πεζή προς το Παλαιό Φάληρο. Στην επόμενη στάση κατέβηκε ο 16χρονος και με τη βοήθεια ενός φίλο του κάλεσαν την Άμεση Δράση, με πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να ξεκινούν αναζητήσεις με βάση την περιγραφή των δραστών.

Τελικά, πλησίον της στάσης του Τραμ «Μαρίνα Αλίμου» εντοπίστηκαν ο 15χρονος κι ο 13χρονος, οι οποίοι σε κοντινή απόσταση είχαν πετάξει το κινητό τηλέφωνο καθώς αντιλήφθηκαν τις αστυνομικές έρευνες και δεν θέλησαν να βρεθεί πάνω τους.

Αμφότεροι, ωστόσο, συνελήφθησαν, αναγνωρίστηκαν από το θύμα ενώ σε βάρος των γονιών του 13χρονου ασκήθηκε και δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .