Κυριακή, Ιουλίου 4

Η μετάλλαξη Δ υπάρχει εδώ και 2 μήνες . Τα δελτία του ΕΟΔΥ όμως δείχνουν ότι ,κρούσματα , διασωληνωμένοι και θάνατοι από τον covid-19 μειώνονται σταθερά. Δείτε τι συμβαίνει .

 Tα έχουν Χαμένα . Αναλαμβάνουμε μαζί την διαχείριση της Πανδημίας . 1η κίνηση ( αφορά όσους θα εμβολιαστούν , όσοι δεν θέλετε επιδιώξετε εκ του ασφαλούς τη φυσική ανοσία , το πρόβλημα υπάρχει ) ζητάτε πρακτικό εμβολιασμού σας πριν απομακρυνθείτε από το εμβολιαστικό κέντρο . Eάν αρνηθούν αναβάλλεται τον εμβολιασμό.


Ξαφνικά οι ¨παπαγάλοι¨ σταμάτησαν να μιλάνε για παρενέργειες των εμβολίων και ανέδειξαν την μετάλλαξη Δ για να καλύψουν τη ¨χασούρα¨ από τα αδιάθετα εμβόλια και την απώλεια κερδών .


Η μετάλλαξη Δ υπάρχει εδώ και 2 μήνες και έχει συμπεριληφθεί όλο αυτό τον καιρό  στα δελτία του ΕΟΔΥ που δείχνουν ότι  ,κρούσματα , διασωληνωμένοι και θάνατοι από τον covid-19 μειώνονται σταθερά. Εσείς τα ανακοινώνετε.


Το ΠΡΑΚΤΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ, σας επιτρέπει να ζητήσετε την Ποινική δίωξη και να ασκήσετε αγωγή αποζημίωσης και πρέπει να περιλαμβάνει , όπως ήδη έχουμε ,αναφέρει τα παρακάτω.


-Το ονοματεπώνυμο εκείνων που έτρεξαν τη διαδικασία  του εμβολιασμού σας κατά του κωροναϊoύ


-Τον Κωδικό του ραντεβού σας , το χρόνο και τον τόπο


- Το εμβολιαστικό Κέντρο και το ονοματεπώνυμο του υπευθύνου .


- Επακριβώς τον τύπος του εμβολίου που κάνατε , σε ποια φάση ελέγχου βρίσκεται, τυχόν παρενέργειές του και από ποιες  γνωστές μεταλλάξεις προστατεύει ή όχι


- Την Εταιρεία παρασκευής ( Έδρα, διευθύνων σύμβουλο )  , χώρα προέλευσης , αριθμός παρτίδας , ημερομηνία παραγωγής & λήξης  , ημερομηνία εισόδου και αποθήκευσης κι όλα τα σχετικά.


- Τη δοσολογία ( έως τώρα ) που σας χορηγήθηκε και ο τρόπος χορήγησης.


- Τη σχετική Νομοθεσία .


Βεβαίωση ότι τηρήθηκε το πρωτόκολλο “καλής συντήρησης ”, κι ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε .


Δίπλα απ τη υπογραφή σας ( για να το παραλάβετε κι αφού θα αναγράφει ότι συναινέσατε στον εμβολιασμό σας  ) γράψτε τη φράση “συναινώ με επιφύλαξη ”


Εάν δεν διαθέτουν τέτοιο έντυπο , φτιάξετε ένα με βάση τ ανωτέρω και δώστε τους να το συμπληρώσουν και να το υπογράψουν


Αναφορικά με τα 150 ευρώ ως κίνητρο εμβολιασμού στους νέους, σκοπό έχει να αυξήσει την ανοσία κατά 7-10% ώστε η χώρα τον Αύγουστο να πάει στο κίτρινο από το πορτοκαλί και έτσι να προσελκύσει Τουρισμό από τον οποίο υπολογίζουν ότι θα ¨βγάλουν ¨ 10πλασια . Με άλλα λόγια είναι μια επένδυση χαμηλής προσδοκίας .


Συνεχίζεται με την “κίνηση νούμερο 2” που αφορά αυτούς που για κάποιο λόγο δεν έχουν σκοπό να εμβολιαστούν .


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας ομάδα )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .