Κυριακή, Ιουλίου 4

Νύχτα θα φύγουν οσοι προλάβουν . Απο το 2010 το ιδρυμα Ροκφέλερ μας ειπε για τον Ιό- Καραντίνες & μείωση πληθυσμου!!(Video)

Ολα μας τα ειχαν πει οι Παρανοικοί του Πλανήτη που σήμερα εφαρμόζουν το Πρόγραμμα Ελέγχου και μείωσης πληθυσμού…..Κατασκεύασαν ιους έσπειραν ΤΡΟΜΟ και στη συνέχεια σε εμβολιάζουν για να πεθαίνεις νωρίτερα ..Για να εισαι ΣΚΛΑΒΟΣ..

Οταν αυτα τα αποδεικτικά τα βλέπεις και τρεχεις σαν το πρόβατο στη σφαγή εμεις δεν έχουμε να πούμε κατι παραπάνω.. Η επιλογή να γινεις σκλάβος ειναι δική σου..Η επιλογή να τους δωσεις το σωμα σου ως πειραματόζωο είναι δικη σου…Η επιλογή να σου αφαιρούν τη ζωή και να χύνουν τοξικές ουσίες στο σωμα σου για να πεθαίνεις νωρίτερα δική σου..

Η επιλογή να κάθεσαι στο ΚΑΝΑΠΕ σου και να ακους τα πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης και να ακολουθείς τα πρόβατα για σφαγή στη στανη του Κούλη δική σου..Το να δέχεσαι την πλύση του εγκέφαλου σου και να μετατρέπεσαι σε σκλάβος δική σου..

Οι υπόλοιποι εχουμε δικαίωμα να μην δεχθούμε την θανάτωση μας  σε δόσεις με τα Δολοφονικά τους Εμβόλια Δεν μπορείς να λές δεν ηξερα!!! ..Και τους λέμε οτι ΝΥΧΤΑ θα φύγουν..Ολα κρέμονται σε μια κλωστή!!

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ..ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!

Και ολα αυτά τα επιβεβαίωσαν στο event 201 στις 19/10/2019 .https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Επιβεβαίωση και απο τον πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer oτι με τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν!! “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Επιβεβαίωση απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Επιβεβαίωση απο τον Νομπελίστα Ιολογο Μοντανιε οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και μάλιστα εξηγεί πως θα πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι..Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Είναι μια αδίστακτη Πολιτική Συμμορία..Απειλούν με εξόντωση τους ανεμβολίαστους.Απύθμενο Μίσος!!

Εαν ηταν ενα απλο εμβόλιο δεν θα υπήρχε εκβιασμός!! (Video)

Ζουμε Παγκόσμιο Πόλεμο χωρις τα γνωστά οπλα…και ηχους απο βόμβες..Το οπλο τους ειναι τα εμβόλια!!(Video)

“Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες απο τα εμβόλια εως 05/06/21 στην Βαση Δεδομενων της Ε.Ε

Dr. Bhakdi:Προς Θεού μην πιστέψετε στο ψέμα!

Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Ιατροδικαστής ξεσκεπάζει την απάτη του Κορωνοιού και τους θανάτους που δεν διαπιστώνονται..(video)

Mike Yeadon Πρώην Επικ της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν.Ειναι μείωση πληθυσμού!!!

To Video απο Κοινοβούλιο απο Ολλανδία..

 

Οι υπόλοιποι εχουμε δικαίωμα να μην δεχθούμε την θανάτωση μας  σε δόσεις με τα Δολοφονικά τους Εμβόλια Δεν μπορείς να λές δεν ηξερα!!! ..Και τους λέμε οτι ΝΥΧΤΑ θα φύγουν..Ολα κρέμονται σε μια κλωστή!!

 https://amazonios.net/nychta-tha-fygoyn-osoi-prolavoyn-apo-to-2010-to-idryma-rokfeler-mas-eipe-gia-ton-io-karantines-amp-meiosi-plithysmoy-video0/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .