Κυριακή, Ιουλίου 4

Ο τύπος που βλέπετε είναι ο μόνος επιστήμονας στη Δύση που έχει το φάρμακο κατά της Covid-19. Είναι ο ίδιος που ήδη από το 2015 κατασκεύασε τον ιό της πανδημίας. Γιατί εξαφανίσθηκε

Λεπτο προς λεπτο το παγκοσμιο θριλερ

Η παράξενη σιωπή του Δρ Ralph Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας


Aυτός ο τύπος είναι καθηγητής επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Β.Καρολίνα.

Πριν από αυτό είναι ο guru των gain of function ιών. Είναι αυτός που δίδαξε και την Κινέζα Bat woman του Εργαστηρίου της Wuhan. Αυτός ο σεβάσμιος ευτραφής κύριος με το καλοσυνάτο βλέμμα ήδη από το 2015 ως επικεφαλής ομάδας συναδέλφων του είχε έτοιμους καλοχτενισμένους ιούς σαν τον ιό της Covid-19. Mάλιστα το αποτέλεσμα του επικίνδυνου πειράματός του το είχε δημοσιεύσει το 2015 στο Nature.

By The Clockwork Orange Times Team

Ο κ. Ralph Baric εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2020 σε Αμερικανικά ΜΜΕ και δήλωσε ότι η ομάδα του ανέπτυξε ένα νέο νέο φάρμακο το οποίο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς»!

Έκτοτε εξαφανίσθηκε από τα ΜΜΕ καθώς μια καταιγίδα δις ευρώ είχε στρωθεί στη πράσινη τσόχα των εμβολίων.

Αυτή τη φορά η ερευνητική ομάδα του καθηγητή επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Β.Καρολίνα, υποστηρίζει ότι ανέπτυξαν ένα νέο ευρέος φάσματος αντιικό φάρμακο σε μορφή χαπιού, με την προσωρινή ονομασία EIDD-2801.

Το νέο φάρμακο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς»

Το φάρμακο, που δοκιμάστηκε σε καλλιέργειες ανθρωπίνων κυττάρων πνευμόνων και σε πειραματόζωα (ποντίκια), υπήρξε αποτελεσματικό στο να αποτρέψει τη σοβαρή πνευμονία και τον θάνατο.

Το φάρμακο -ένα από τα πολλά που δοκιμάζονται διεθνώς- ανακαλύφθηκε στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Φαρμάκων Έμορι (EIDD) των ΗΠΑ και οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό «Science Translational Medicine», σχεδιάζουν να αρχίσουν σύντομα- εντός της άνοιξης- κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, παραλείποντας το σύνηθες ενδιάμεσο στάδιο της δοκιμής σε μεγάλα ζώα (πιθήκους ή μαϊμούδες), λόγω της επείγουσας κατάστασης που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Οι δημιουργοί του αισιοδοξούν ότι το φάρμακο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης της νόσου.

«Αυτό το νέο φάρμακο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς», όπως οι ιοί που προκάλεσαν τις νόσους SARS και MERS, δήλωσε ο καθηγητής επιδημιολογίας Ραλφ Μπάρικ της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Β.Καρολίνα.

Όταν το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε προφυλακτικά στα τρωκτικά, απέτρεψε τη σοβαρή βλάβη των πνευμόνων, ενώ όταν χορηγήθηκε 12 έως 24 ώρες μετά τη λοίμωξη με Covid-19, μείωσε επίσης το ιικό φορτίο και την πνευμονική βλάβη. Το «παράθυρο ευκαιρίας» για τη χορήγησή του αναμένεται να είναι μεγαλύτερο στους ανθρώπους, αλλά πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι όντως «δουλεύει» και στους ασθενείς.

Το EIDD-2801 αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό του ιού, αποφεύγοντας τις τοξικές παρενέργειες. Αποτελεί μια νέα μορφή του προηγούμενου πιλοτικού φαρμάκου EIDD-1931, ώστε πλέον να μπορεί να ληφθεί με μορφή χαπιού και να απορροφάται κατάλληλα, φθάνοντας στους πνεύμονες. Σε σχέση με άλλες πιθανές ενδοφλέβιες θεραπείες (π.χ. remdesivir), αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα. Αν οι κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους αποδειχθούν επιτυχείς, το EIDD-2801 θα αξιοποιηθεί για τον έλεγχο μελλοντικών επιδημικών κυμάτων της νόσου.

Οι ιοί που εμφανίζουν αντίσταση σε ένα άλλο υπό δοκιμή φάρμακο, τη ρεδεμιβίρη (remdesivir), φαίνεται να ανταποκρίνονται καλύτερα στο φάρμακο EIDD. Οι Αμερικανοί ερευνητές δεν αποκλείουν ότι τα δύο φάρμακα -που «δουλεύουν» παρόμοια αποδιοργανώνοντας το γενετικό κώδικα (RNA) των κορωνοϊών- θα μπορούσαν να συνδυασθούν για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Μέχρι στιγμής, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα δεν μπόρεσε να εντοπίσει μια φυσική προέλευση ή μια λογική εξελικτική πορεία για τον ιό COVID-19.

Αντίθετα, ολόκληρη η ιστορία της έρευνας για κοροναϊούς χαρακτηρίζεται από την πανταχού παρούσα χρήση της γενετικής μηχανικής για την παραγωγή νέων ιογενών συνδυασμών, γεγονός που καθιστά την εργαστηριακή προέλευση ένα πολύ πιο πιθανό σενάριο-γράφει ο Lawrence Sellin πρώην αξιωματικός του US Army.

To άρθρο του εδώ.>

Το 2008, μόλις πέντε χρόνια μετά την πρώτη πανδημία του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου 2002-2003, ο Δρ Ralph Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Συνθετικό ανασυνδυασμένο ρόπαλο τύπου SARS που είναι μολυσματικό σε μολυσμένα κύτταρα και σε ποντίκια », στα οποία περιέγραψε τη δημιουργία στο εργαστήριο ενός εντελώς νέου ιού ικανού να προκαλέσει μόλυνση από ανθρώπινο SARS:

«Εδώ, αναφέρουμε τον σχεδιασμό, τη σύνθεση και την ανάκτηση της μεγαλύτερης συνθετικής μορφής ζωής αναπαραγωγής, ενός κορανοϊού τύπου σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου 29,7-kb (Bat-SCoV), ενός πιθανού προγόνου της επιδημίας SARS-CoV ”

Σε αυτή τη μελέτη, ο Baric απέδειξε ότι ο νέος συνθετικός ιός του ήταν ικανός να μολύνει ανθρώπινα πνευμονικά κύτταρα σε παρόμοιο βαθμό με τον πρώτο ανθρώπινο πανδημικό ιό SARS επειδή είχε συνδέσει γενετικά τον τομέα δέσμευσης υποδοχέα (RBD) από τον ιό SARS στον νέο τεχνητό ιό του .

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Δρ Baric υπήρξε μακροχρόνιος ερευνητικός συνεργάτης με την Zheng-Li Shi, τη «γυναίκα νυχτερίδα» του Ινστιτούτου ιολογίας του Γουχάν.

Παρόμοια με τη μελέτη του 2008 που περιγράφηκε παραπάνω, ο Baric και η Zheng-Li Shi δημοσίευσαν από κοινού ένα επιστημονικό άρθρο του 2015 που περιγράφει την εισαγωγή του RBD από έναν πρόσφατα απομονωμένο κοροναϊό (SHC014) στο SARS-CoV-1, τον κοροναϊό υπεύθυνο για την πανδημία 2002-2003. .

Ο Baric και η Zheng-Li Shi συνδύασαν τα συστατικά δύο κοροναϊών και παρήγαγαν έναν άλλο ιό SHC014-MA15, ο οποίος έδειξε «ισχυρή ιική αντιγραφή τόσο in vitro [κυτταρικές καλλιέργειες] όσο και in vivo [ζώα]», χρησιμοποιώντας μοντέλα προσαρμοσμένα για να δοκιμάσουν τον άνθρωπο μολυσματικότητα.

Εντελώς συμπτωματικά εκείνη τη χρονιά (2015) ο Bill Gates προανήγγειλε σε ομιλία του στο TEDx την πανδημία, ενώ την ίδια χρονιά επένδυε σε εταιρία που είχε στόχο την ανάπτυξη mRNA εμβολίων.

Άλλες τεχνικές γενετικής μηχανικής, όπως η εισαγωγή μιας βασικής περιοχής βασικής διάσπασης φουρίνης, η οποία βρίσκεται στον ιό COVID-19 και σε κανέναν άλλο στενό φυσικό συγγενή, καθώς και μεμονωμένες τεχνητές μεταλλάξεις «σημείου», έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην έρευνα των επιστημόνων.

Από την αρχική πανδημία SARS 2002-2003, η οποία επίσης προήλθε από την Κίνα, έγιναν προσπάθειες δημιουργίας εμβολίου ευρέος φάσματος που θα παρέχει μακροχρόνια προστασία έναντι μιας ποικιλίας κοροναϊών που μπορεί να προκύψουν από τη φύση και να μολύνουν τους ανθρώπους.

Μία τέτοια προσέγγιση ήταν η ανάπτυξη εμβολίων ζωντανών εξασθενημένων ιών όπως εκείνων που χρησιμοποιούνται για την παιδική νόσο της ιλαράς, της παρωτίτιδας, της ερυθράς και της ανεμοβλογιάς, στην οποία παράγεται μια εξασθενημένη ή «εξασθενημένη» μορφή του ιού που προκαλεί την ασθένεια.

Επειδή τα εμβόλια εξασθενημένα ή ζωντανά είναι παρόμοια με τη φυσική λοίμωξη που βοηθούν στην πρόληψη, μπορεί να παραχθεί μια ισχυρή και μακροχρόνια, ακόμη και ανοσοαπόκριση σε όλη τη ζωή.

Σε ένα επιστημονικό άρθρο του 2018, ο Δρ Baric προσέφερε μια στρατηγική για την ανάπτυξη ενός ευρέος φάσματος, εξασθενημένου εμβολίου για κοροναϊούς.

Ο Δρ Baric εντόπισε επίσης τον εγγενή κίνδυνο εμβολίων ζώντων εξασθενημένων ιών που έχουν αποδειχθεί ότι επιστρέφουν στην αρχική παθογόνο δομή τους μετά τη χορήγηση σε έναν παραλήπτη (!!!!!)

(Ίσως έτσι εξηγούνται κάποιοι θάνατοι από τα μη mRNA εμβόλια)

Ο ίδιος ο Ralph Baric αποφεύγει πλέον τους δημοσιογράφους και αρνούμενος να μιλήσει τόσο για τα πειράματά του όσο και για τη τύχη του φαρμάκου!

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-typos-poy-vlepete-einai-o-monos-epistimonas-sti-dysi-poy-echei-to-farmako-kata-tis-covid-19-einai-o-idios-poy-idi-apo-to-2015-kataskeyase-ton-io-tis-pandimias-giati-exafanisthike/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .