Παρασκευή, Ιουλίου 23

Ντέμι Μουρ - Μπρους Γουίλις: Ποζάρουν μαζί για τα 30ά γενέθλια της κόρης τους - Φωτογραφία

Παρά τις άριστες σχέσεις, που έχουν διατηρήσει οι δύο ηθοποιοί, δεν συνηθίζουν να αναρτούν κοινά στιγμιότυπα

Η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κόρης τους, Σκουτ.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ενώ ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, έχουν καταφέρει να κρατήσουν εξαιρετικές σχέσεις. Μάλιστα, αναρτούν συχνά κοινές φωτογραφίες από εξόδους με τα παιδιά τους ή από δραστηριότητες μαζί τους, όμως σπάνια ποζάρουν μαζί.

Αυτή την φορά, όμως, ήταν μία ξεχωριστή περίσταση για τους δύο γονείς. Η κόρη τους «άλλαξε δεκαετία» και έκλεισε τα 30. Οι δυο τους λοιπόν, πόζαραν χαμογελαστοί δίπλα της και εκείνη ανάρτησε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η κόρη τους έγραψε ένα χιουμοριστικό μήνυμα: «Πριν 30 χρόνια συνέβη η 2η σπάνια συνεργασία των Ντέμι Μουρ και Μπρους Γουίλις».



Να σημειωθεί ότι το πρώην ζευγάρια έχει αποκτήσει μαζί τρεις κόρες. Πριν την κοινή φωτογράφιση των δύο γονιών, η Ντέμι Μουρ είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της, Σκουτ, την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε:«Ήδη χάραζες το δικό σου μονοπάτι, όταν πριν από 30 χρόνια αποφάσισες να έρθεις στον κόσμο 3,5 εβδομάδες νωρίτερα. Εξακολουθείς να το κάνεις με κάθε σου γενναία, στοχαστική και γεμάτη σημασία κίνηση σε αυτή την ζωή. Μαθαίνω καθημερινά από εσένα. Με εμπνέεις και είναι τιμή μου, που είμαι η μητέρα σου. Είμαι ενθουσιασμένη, που μοιράζομαι μαζί σου αυτή την ζωή. Ευτυχισμένα 30ά γενέθλια. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι».





Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .