Παρασκευή, Ιουλίου 23

Μάιλι Σάιρους: Καυτές πόζες χωρίς παντελόνι πάνω στο φορτηγάκι του μπαμπά της

miley

Το μπλουζάκι με το NSFW σύνθημα και η εύλογη απορία της 28χρονης

Ακόμα και όταν φωτογραφίζεται στο Instagram της για να προωθήσει τη νέα σειρά προϊόντων της (που περιλαμβάνουν είδη ένδυσης), η Μάιλι Σάιρους παραμένει πιστή στη rockstar περσόνα που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.

Πόσο μάλλον όταν το αντικείμενο που διαφημίζει είναι ένα μπλουζάκι που, εκτός από το κεντρικό του σύνθημα «Miley Cyrus made me realize I am gay» («Η Μάιλι Σάιρους με έκανε να καταλάβω ότι είμαι γκέι») περιλαμβάνει και την φράση «Ι love d@ck», αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η 28χρονη δεν διστάζει να... πειραματιστεί με τη μόδα, ακόμα κι αν πρόκειται να προκαλέσει κάποιους.

Η 28χρονη τραγουδίστρια θέλησε πολύ έξυπνα να διαφημίσει η ίδια το νέο της T-Shirt, και «επιστράτευσε» για αυτόν τον σκοπό το φορτηγάκι του μπαμπά της, το οποίο χρησιμοποίησε ως «πλατφόρμα» για τις πιο καυτές της πόζες.



Φορώντας μόνο το μπλουζάκι των 35 δολαρίων, τακούνια και... ξεχνώντας το παντελόνι στο σπίτι, η Σάιρους διερωτάται στη λεζάντα της ανάρτησής της αν ο Μπίλι Ρέι Σάιρους θα νευριάσει πιο πολύ για το «σόκιν» σλόγκαν για τα ανδρικά μόρια στο T-Shirt που έφτιαξε, ή για το γεγονός ότι κινδυνεύει να του γδάρει το καπό με τα Gucci τακούνια της!

Στο site της ποπ σταρ υπάρχει και εκδοχή της μπλουζας με το σύνθημα «I love p@@sy!», αφού η Σάιρους δεν θέλει να αφήσει παραπονεμένα άτομα στο κοινό της με άλλες προτιμήσεις. Σύμφωνα με τη New York Post ένα μέρος των εσόδων από τα συγκεκριμένα μπλουζάκια θα πάνε στην ΜΚΟ της τραγουδίστριας που βοηθά τους LGBTQ και άστεγους νέους, με ονομασία Happy Hippie.
Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .