Πέμπτη, Ιουλίου 29

Πόθεν έσχες: Ο Νίκος Παππάς έφτιαξε εταιρεία συμβούλων - Τα 31.000 ευρώ με κωδικό «άλλη περίπτωση»

nikoss_pappas

Κατά το εκλογικό έτος 2019 ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως ξεκίνησε την συμμετοχή του στην εταιρεία Avap Consultancy Solutions ΙΚΕ, ως εταίρος, αποκτώντας το 70% των μετοχών έναντι 700 ευρώ - Πως καταγράφει τα εισοδήματά του

Η είσοδος του κ. Νίκου Παππά σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών το 2019 αποκαλύπτεται από την δημοσίευση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων.

Κατά το εκλογικό έτος 2019 ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως ξεκίνησε την συμμετοχή του στην εταιρεία Avap Consultancy Solutions ΙΚΕ, ως εταίρος, αποκτώντας το 70% των μετοχών έναντι 700 ευρώ.

Παράλληλα, ο κ. Παππάς διατηρεί την συμμετοχή του στην υπό εκκαθάριση κατασκευαστική εταιρεία Χ Καραμάνος, Ν Παππάς, Ζ Τσίπρα ΟΕ

Αναφορικά με τα εισοδήματα ο κ. Παππάς εμφανίζει νέα πηγή σε σχέση με το «πόθεν έσχες» του 2018 με κωδικό «άλλη περίπτωση» από την οποία εισπράττει 31.422 ευρώ.

Αναλυτικά, ο πρώην υπουργός δηλώνει 29.000 ευρώ από «διάθεση περιουσιακών στοιχείων, δάνεια, δωρεές, κληρονομιές, επίδομα, κλπ», 31.422 ευρώ από άλλη περίπτωση και 27.416 από καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες.

Δείτε εδώ το «πόθεν έσχες» του Νίκου Παππά

Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .