Κυριακή, Ιουλίου 4

Πατέρας 43χρονης που πέθανε μετά τον εμβολιασμό: «Δεν το παραδέχονται ότι είναι το εμβόλιο - Για εμένα είναι δολοφόνοι»

43χρονη γυναίκα από την Κύπρο πέθανε μετά τον εμβολιασμό της με AstraZenecaμετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca
Πατέρας 43χρονης που πέθανε μετά τον εμβολιασμό: «Δεν το παραδέχονται ότι είναι το εμβόλιο - Για εμένα είναι δολοφόνοι»

Ξεσπά με λυγμούς ο πατέρας της 43χρονης Θέκλας Δημητρίου από την Λευκωσία η οποία έφυγε από τη ζωή μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. 

Ο πατέρας της Θέκλας Δημητρίου φανερά θλιμμένος με τον χαμό της κόρης του μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» αναφέροντας τα γεγονότα.

Μάλιστα, ανάφερε ότι τη δεύτερη φορά που μετέβη στις Πρώτες Βοήθειες η 43χρονη και βρισκόταν για ώρες στην αίθουσα αναμονής νοσοκόμα της είπε: «Τι βιάζεστε να πεθάνετε;».

Την ίδια ημέρα η Θέκλα είχε εισαχθεί στην Εντατική και για τρεις με τέσσερις ημέρες ήταν καλά όπως λέει ο πατέρας της, ο οποίος την επισκεπτόταν και συνομιλούσε μαζί της.

Ξεσπώντας σε λυγμούς ο κύριος Λάζαρος Δημητρίου ανάφερε: «Δεν το παραδέχονται ότι είναι το εμβόλιο. Η κόρη μου ήταν 43 χρονων, την θαύμαζα και δυστυχώς μου την έφαγαν. Για εμένα είναι δολοφόνοι».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο θάνατος της επήλθε μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο καθώς νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Για τον θάνατο της Θέκλας Δήμητριου απέστειλε κίτρινη κάρτα στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες ο προσωπικός της ιατρός ζητώντας όπως διερευνηθεί το θέμα και ότι πιθανόν ο θάνατος της να συνδέεται με το εμβόλιο της Astrazeneca.

Σύμφωνα με την κα. Παναγιωτοπούλου ο θάνατος της 42χρονης κατατάσσεται στην βαθμίδα τέσσερα των κριτηρίων που έχει θεσπίσει ο ΠΟΥ και εκτείνονται από την βαθμίδα ένα μέχρι εννέα, αναφορικά με τον συσχετισμό εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού και θρομβοεμβολικών επεισοδίων ασθενών.

 https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/999513_pateras-43hronis-poy-pethane-meta-ton-emvoliasmo-den-paradehontai-oti-einai

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .