Παρασκευή, Ιουλίου 16

Πολίνα Πορίζκοβα: Η 56χρονη «θεά του μόντελινγκ» ποζάρει ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη της

Το καλλίγραμμο κορμί της και  η αυτοπεποίθησή της αποδεικνύουν περίτρανα ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να είναι σέξι σε οποιαδήποτε ηλικία

To διάσημο μοντέλο Πολίνα Πορίζκοβα απέδειξε για άλλη μια φορά πως το sexiness δεν έχει ηλικία.

Η 56χρονη, που υπήρξε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των '80ς, μετρώντας αναρίθμητα εξώφυλλα στο Sports Illustrated, πόζαρε γυμνή στο Instagram δείχνοντας πως η ομορφιά δεν έχει ηλικιακά όρια.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της αποκαλύπτει πως βρίσκεται στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Ρώμη, ενώ γράφει επίσης χιουμοριστικά: «Μετά την δουλειά και ένα μπάνιο, βαριόμουν και τελικά αυτό οδήγησε σε αυτόν τον εορτασμό του ναρκισσισμού, την γυμνή σέλφι. Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Εννοώ, εκτός από το να διαβάσεις ένα ωραίο βιβλίο ή να δεις Ιταλική τηλεόραση».

Στην συνέχεια της ανάρτησης της γράφει: «Με έκανε να αναρωτηθώ τι θα γινόταν αν έδινες σε έναν άντρα έναν καθρέφτη, μία κάμερα και άπειρο ελεύθερο χρόνο, σε αντίθεση με μία γυναίκα. Και για όλους εσάς, που δεν περνάτε καλά με το "γυμνό", αυτή η δημοσίευση δεν είναι "ασφαλής" για εσάς».

Δείτε την φωτογραφία:




Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .