Σάββατο, Ιουλίου 10

Bill Cosby: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ και βιβλίο μετά την αποφυλάκισή του

Bill Cosby: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ και βιβλίο μετά την αποφυλάκισή του

Ο Bill Cosby αποφυλακίστηκε πρόσφατα ύστερα από απόφαση του δικαστηρίου κι έχοντας εκτίσει ήδη δύο χρόνια της ποινής του.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο Cosby ανακοίνωσε στα media ότι σκέφτεται να επιστρέψει στη σκηνή αλλά και να γράψει ένα βιβλίο για την ιστορία του.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο Cosby ανακοίνωσε στα media ότι σκέφτεται να επιστρέψει στη σκηνή αλλά και να γράψει ένα βιβλίο για την ιστορία του. Μάλιστα, ο κωμικός έχει ήδη ξεκινήσει τη συνεργασία του με την Michelle Major, πρώην παραγωγό του 'Good Morning America', για ένα ντοκιμαντέρ για τη δικαστική περιπέτεια του, το οποίο είναι ήδη έτοιμο εκτός από τη συνέντευξη του ίδιου του Cosby.

O ηθοποιός έχει βάλει σκοπό να «βγει προς τα έξω η αλήθεια και να κάνω τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι αυτό είναι σοβαρό και πρέπει να αποκαλυφτεί τι έγινε» όπως αναφέρει η New York Post.

O Bill Cosby πέρα από το βιβλίο και το ντοκιμαντέρ, θέλει να στηρίξει τους ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί άδικα στο δικαστήριο και καταδικάστηκαν ενώ ήταν αθώοι. Ο ίδιος πέρασε δύο χρόνια στη φυλακή για σεξουαλική επίθεση κατά της Andrea Constand και τελικά αποφυλακίστηκε αφού το 2005 είχε κάνει μια συμφωνία με τον εισαγγελέα που τον προστάτευε από ποινική δίωξη για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .