Σάββατο, Ιουλίου 3

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο των διδύμων που περιμένει

κεφαλογιαννη-ματσας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, έδωσε συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα, αλλά και το φύλλο των παιδιών που περιμένει.

«Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα σε γάμο και τελικά ήταν πολύ καλύτερα έτσι  γιατί ήταν κοντά μας άνθρωποι που μας αγαπάνε και ένιωσαν τον συμβολισμό και την ιδιαίτερη αξία του» λέει για τον κλειστό γάμο της στις Σπέτσες.

Η κυρία Κεφαλογιάννη όμως μοιράστηκε και τα συναισθήματά της για το θέμα της μητρότητας, το οποίο όπως είπε είχε αποκλείσει: «Θέλω να μοιραστώ λίγο από τη δική μου εμπειρία με τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες

Αισθάνομαι πάρα πολύ ευλογημένη για κάτι που είχα εγκαταλείψει τελείως ως πιθανότητα. Μου συμβαίνει και ελπίζω να πάνε όλα καλά» λέει.

Στο παρελθόν όπως αποκάλυψε βίωσε απώλειες από εγκυμοσύνη. «Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ και το βιώνεις ως μια μεγάλη απώλεια και πονάει. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μανάδες σε νεότερη ηλικία. Αλλά πλέον έχουμε τη δυνατότητα να γινόμαστε και σε μεγαλύτερη ηλικία» δηλώνει.

Για το τέλος άφησε την αποκάλυψη για το φύλο των μωρών της: «Δεν θέλαμε να δώσουμε πολλές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη. Το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν το άλλαζα με τίποτα.  Τώρα μπαίνουμε στον έβδομο μήνα και με το καλό περιμένουμε αγοράκι και κοριτσάκι. Είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Είναι μαγικό το ότι ευλογήθηκα να μπορέσω το ζήσω και ελπίζω όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα να μπορέσει να βιώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 https://patkiout.gr/gynaika/i-olga-kefalogianni-apokalypse-gia-proti-fora-to-fyllo-ton-didymon-poy-perimenei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .