ΓΚΕΤΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ “ΠΟΛΕΜΟ” ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ

Γέμισε η Αθήνα από μουσουλμάνους μαχαιροβγάλτες δεν τολμά Έλληνας να περπατήσει στην Ομόνοια!

αστυνομια

Στο κέντρο της Αθήνας, της πόλης που ο Κώστας Μπακογιάννηε χαλάει αβέρτα χρήματα για να κάνει άσκοπους “περιπάτους”, παγκάκια που δεν μπορείς να κάτσεις όταν έχει ήλιο και δεν ξέρουμε και τι άλλο, εκεί, στο κέντρο της Αθήνας μας, έχει διαμορφωθεί το πιο μεγάλο γκέτο. Λ@θρομετανάστες, αλλοδαποί που λυμαίνονται τη χώρα μας και συμμορίες κάνουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους και τις βόλτες τους, την ώρα που οι Έλληνες παρακολουθούν “κλειδωμένοι” στα σπίτια τους φοβούμενοι να περπατήσουν στους δρόμους.

Σε αυτή την Αθήνα λοιπόν, χθες το βράδυ σημειώθηκε μια ακόμα άγρια δολοφονία, όταν άγνωστοι μαχαίρωσαν νεαρό άνδρα μετά από συμπλοκή στην οδό Σατωβριάνδου.

Προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ συμμοριών με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει θανάσιμα τον άνδρα.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε χτυπήματα σε γλουτό και κεφάλι ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των αλλοδαπών μαχαιροβγαλτών.

 makeleio.gr