Σάββατο, Ιουλίου 3

Ο καιρός σήμερα

 
Για το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 προβλέπεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία οι οποίες πολύ πιθανόν να παράγουν χαλάζι, κυρίως μικρού μεγέθους. Επίσης τοπικές σύντομες καταιγίδες προβλέπεται να εκδηλωθούν στα ορεινά της Πίνδου και στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας. Στη Δυτική Ελλάδα νωρίς το πρωί και το βράδυ πολύ πιθανόν η ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 21 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 36 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 23 έως 367 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις γενικά ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μόνο στο Νότιο Αιγαίο θα είναι μέτριοι από δυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ ανατολικά της Ρόδου. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο και τη Θάλασσα των Κυθήρων τοπικά ισχυροί έως 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική και αρκετή ηλιοφάνεια, και μόνο στα βόρεια του νομού θα σημειωθούν τοπικά όμβροι μικρής διάρκειας τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, αρχικά το πρωί μέτριοι έως 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα γύρω ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .