Τρίτη, Ιουλίου 13

Γιάννης Αυλωνίτης: Έφυγε από τη ζωή ο μοναχογιός του Βασίλη Αυλωνίτη

Γιάννης Αυλωνίτης: Έφυγε από τη ζωή ο μοναχογιός του Βασίλη Αυλωνίτη

Ο μοναχογιός του σπουδαίου ηθοποιού, Βασίλη Αυλωνίτη έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Γιάννης Αυλωνίτης άνθρωπος χαμηλών τόνων, μεγάλωσε και γαλουχήθηκε με όλες τις αρετές του πολυαγαπημένου ηθοποιού. Μαζί με την αδερφή του, Ελένη, βρίσκονταν συνεχώς στα γυρίσματα ταινιών αλλά και στα παρασκήνια των θεάτρων, όπου έπαιζε ο πατέρας τους μαζί με τη Βασιλειάδου, τον Ρίζο, τον Φωτόπουλο, τον Σταυρίδη. Όπως θυμούνται, μάλιστα, ηθοποιοί που έπαιζαν με τον Βασίλη Αυλωνίτη, ο ίδιος είχε πάντα στο πλευρό του τα παιδιά του, τα οποία λάτρευε.


«Το τελευταίο διάστημα ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του, ωστόσο πάντα μιλούσε για τον πατέρα του και παππού μου και όσα έζησε μαζί του. Ήταν πολύ υπερήφανος άνθρωπος και έτσι θα τον θυμάμαι», λέει στην Espresso ο εγγονός του μεγάλου μας κωμικού, που πήρε και το όνομά του, Βασίλης Αυλωνίτης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον «Γιαννάκη» -όπως τον αποκαλούσε και ο πατέρας του- στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .