Παρασκευή, Ιουλίου 9

Παρεμβαίνει στην Εκκλησία η κυβέρνηση: Β.Κικίλιας-Σ.Τσιόδρας στην Ιερά Σύνοδο για τους εμβολιασμούς

Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί την Εκκλησία
Παρεμβαίνει στην Εκκλησία η κυβέρνηση: Β.Κικίλιας-Σ.Τσιόδρας στην Ιερά Σύνοδο για τους εμβολιασμούς

Παρουσία του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του Σωτήρη Τσιόδρα θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη η Ιερά Σύνοδος, με την κυβέρνηση να παρεμβαίνει σε εσωτερικά της Εκκλησίας, ώστε να την χρησιμοποιήσει στην προσπάθεια που κάνει για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Συνέντευξη στην ΕΡΤ δίνει αυτή την ώρα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, τους εμβολιασμούς και τις δράσεις της κυβέρνησης. 

Όλοι αγαπάμε τη χώρα μας και θέλουμε να στηρίξουμε την οικονομία μας γι’ αυτό και πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας πως είναι «πατριωτικό καθήκον» για όλους ο εμβολιασμός. Ο Β.Κικίλιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι εφικτό να φτιάξουμε το τείχος ανοσίας μέχρι τον Σεπτέμβριο και να προφυλάξουμε την κοινωνία από ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας, ενώ τόνισε ότι πρέπει να υπάρχουν κανόνες υγείας για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.

Και στους τελευταίους που διστάζουν, δεν υπάρχει δικαιολογία, είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως είναι εφικτός ο στόχος για τείχος ανοσίας 70% μέχρι τον Αύγουστο.

Αναφερόμενος στα μέτρα είπε πως πρέπει να υπάρχουν κανόνες και όσο συνεχίζεται ο εμβολιασμός, θα οδεύουμε σε παραπάνω ελευθερίες.

Αναφορικά με τις καταγγελίες που αφορούν ιερείς στην Κρήτη ότι αρνούνται τη Θεία Κοινωνία σε εμβολιασμένους, ο υπουργός είπε ότι την Τρίτη θα επισκεφθούν την Ιερά Σύνοδο μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα και θα έχουν συνομιλίες.

 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .