Σάββατο, Ιουλίου 31

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Να πούμε ότι αυτά τα δίκτυα του ισλαμικού κράτους στη Θεσσαλονίκη δρουν υπό εντολές καθεστώτος Ερντογάν, με καθοδήγηση από προξενείο κλπ, και στοχεύουν και παρακολουθούν συγκεκριμένους ανθρώπους της πόλης....και όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά σε όλη την Β.Ελλάδα. Με σκοπό να γνωρίζουν και ΠΟΥ αλλά και με ΤΙ τρόπο θα χτυπήσουν όταν έρθει η ώρα για δράση. Μαρκάρουν με συγκεκριμένα "σχέδια" και περίεργες γραφές -αναγνωρίσιμες στο τι λένε μόνο από αυτούς- κτίρια και δομές , ακόμα και πολυκατοικίες .
Όσοι ασκούν κριτική στο φασιστικό τουρκικό καθεστώς, μήπως πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη μιας και πιθανώς έχει γεμίσει με διάφορα επικίνδυνα τρομοκρατικά στοιχεία;; Το πως πήρε άσυλο ενώ εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα είναι άξιο διερεύνησης.


Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Τρίτης 28χρονος Μαροκινός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αρχές του Μαρόκου.

Κατόπιν αιτήματος δικαστικής συνδρομής που απηύθυναν στην ΕΛ.ΑΣ., στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τον συνέλαβαν χθες στη Θεσσαλονίκη.

Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης και νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Όπως δημοσιεύει το euronews.com, το ένταλμα είχε εκδοθεί το 2017 και βάσει αυτού ο 28χρονος φέρεται να είναι μέλος του Ισλαμικού Κράτους από το 2014.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .