Τρίτη, Ιουλίου 6

ΣΟΚ στην Ινδία – Πέθανε από κορωνοϊό ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Ινδίας – Είχε κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου!

Καταγραφή1

Μυστηριώδης θάνατος στην Ινδία, καθώς πέθανε από κορωνοϊό ένας από τους πιο διακεκριμένους καρδιολόγους της χώρας, παρόλο που είχε εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού.

Ο Δρ K.K. Aggarwal, πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Ινδίας (Indian Medical Association) και επικεφαλής του Ιδρύματος Καρδιακής Φροντίδας Ινδίας (HCFI), πέθανε στις 17 Μαΐου μετά από επιπλοκές που προέκυψαν από τον κορωνοϊό, παρόλο που ο ίδιος είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου λίγους μόλις μήνες νωρίτερα!

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ ο γιατρός είχε πάρει από τα πιο διάσημα εθνικά βραβεία της Ινδίας, το Padma Shri, προς αναγνώριση της διακεκριμένης συμβολή του στον τομέα της ιατρικής στην Ινδία.

Δέκα ημέρες πριν πεθάνει, με επίσημη δήλωση του Twitter αναφέρει λεπτομερώς την είσοδο του Aggarwal σε «μια υγειονομική μονάδα στο Δελχί», το νοσοκομείο AIIMS, όπου τέθηκε σε διασωλήνωση.

Στις 14 Μαΐου υπήρξε νέα ενημέρωση για την κατάσταση του στο Twitter η οποία ανέφερε ότι: «Ο Δρ. Aggarwal μάχεται αυτή τη στιγμή με σοβαρή Covid-19».

Τρεις ημέρες αργότερα τα μέλη του HCFI ανακοίνωσαν μέσω τον λογαριασμό του στο Twitter τον θάνατο του 62χρονο μετά από «μια μακριά μάχη με τον Covid-19».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Aggarwal είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο και τη δεύτερη κάποια στιγμή τον Μάρτιο, αυτό σημαίνει ότι είχε κάνει είτε το ινδονησιακό Covaxin jab είτε το Covishield formula, με το τελευταίο να είναι το εμπορικό σήμα της Ινδίας για το εμβόλιο της Oxford/AstraZeneca.

Ο Aggarwal είχε δημιουργήσει εκπαιδευτικά βίντεο για τους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Twitter, προσφέροντας ιατρικές συμβουλές για τη θεραπεία του COVID και πολλών άλλων παθήσεων. Σε μια από τις τελευταίες του μεταφορτώσεις, που δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου, ο εκλιπών καρδιολόγος ενημέρωσε τους θεατές ότι έπρεπε να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, φέρνοντας μαζί του «τρεις μάσκες και μια ασπίδα προσώπου».

Αφού έλαβε τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας, ο Aggarwal ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εξήγησε ότι «η αξονική τομογραφία είναι φυσιολογική. Μην φοβάστε τον εμβολιασμό. Θα σας αποτρέψει τελικά από σοβαρή Covid».

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .