Χ.Δάντης: «Η κυβέρνηση από την αρχή της επιδημίας κάνει καραγκιοζιλίκια – Δεν περιμένω κάτι καλύτερο»

 Τι αναφέρει ο δημοφιλής τραγουδιστής στις αναρτήσεις του

 Χ.Δάντης: «Η κυβέρνηση από την αρχή της επιδημίας κάνει καραγκιοζιλίκια – Δεν περιμένω κάτι καλύτερο»

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, με μια ανάρτηση - «φωτιά» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ξεκαθαρίζει την άποψή του σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, την επιβολή των νέων μέτρων στην εστίαση αλλά και τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη.

Πρόθεσή του όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι να κάνει γνωστό ότι έχει εκφέρει τη γνώμη του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και επειδή δεν γνωρίζει αν τελικά θα «παίξει» (σ.σ.) ή να επιλεχθούν συγκεκριμένα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του, σε περίπτωση που κάτι δεν «χωρέσει» στον χρόνο ή δεν «χωράει» γενικότερα στο περιεχόμενο της εκπομπής),

ο Χρήστος Δάντης εξαπολύει μύδρους κατά της κυβέρνησης. .

«Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ. Στεφανίδου να πω τη γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα ”Εστίασης, συναυλιών, διαχωρισμών εμβολιασμέν και μη” κλπ. Καθώς δε γνωρίζω εάν θα ”παίξει” η δήλωση μου, θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω: ‘‘Η κυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς απ’ την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια κ δεν περιμένω κάτι καλύτερο”» αναφέρει στην ανάρτησή του.
Christos Dantis
7 ώρες πριν

Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ.Στεφανιδου να πω τη γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα «Εστίασης,συναυλιων,διαχωρισμών εμβολιασμένων και μη» κλπ.
Καθως δε γνωρίζω εάν θα «παίξει» η δήλωση μου,θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω:
«Η κυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς απ την αρχή της επιδημίας,κάνει καραγκιοζιλίκια κ δεν περιμένω κάτι καλύτερο».

 

Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο τραγουδιστής σπεύσει να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι αρνητής του εμβολιασμού και ο ίδιος μάλιστα έχει εμβολιαστεί. Ωστόσο υπερασπίζεται το δικαίωμα στην επιλογή. Προτρέπει όσους τον διαβάζουν να μην διχάζονται και στρέφεται κατά της κυβέρνησης για όλα αυτά που βιώνουμε:

«Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, δεν είμαι κατά του εμβολιασμού – εμβολιασμένος είμαι-ούτε κατά του μη εμβολιασμού. Δικαίωμα καθενός είναι να επιλέξει. Ούτε καταριέμαι τα μαγαζιά που ζητούν πιστοποιητικό, ούτε τους καλλιτέχνες φυσικά. Τι να κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη δουλειά μας; Έχουν ενάμιση χρόνο να δουλέψουν, μαζί τους κι εγώ.

Μη διχάζεστε. Μη βρίζετε. Μη βγάζετε συμπεράσματα.

Το σίγουρο είναι πως είμαι κατά του διχασμού που ξεκινάει απ’ αυτή την κυβέρνηση, και του ‘‘μπερδέματος” που σας έχει δημιουργήσει.

Από κει ξεκινάει το κακό που αυτή τη στιγμή είναι μικρό, για πλάκα όμως μπορεί να εξελιχθεί σ έναν μικρό εμφύλιο.

Αντισταθείτε, αγαπηθείτε, σεβαστείτε ο ένας το χώρο του άλλου» πρόσθεσε.

Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα,δεν είμαι κατά του εμβολιασμού - εμβολιασμενος είμαι-ούτε κατά του μη εμβολιασμού. Δικαίωμα καθενός είναι να επιλέξει.
Ούτε καταριέμαι τα μαγαζιά που ζητούν πιστοποιητικό,ούτε τους καλλιτέχνες φυσικά.
Τι να κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη δουλειά μας; Έχουν ενάμιση χρόνο να δουλέψουν,μαζί τους κι εγώ.
Μη διχάζεστε. Μη βρίζετε. Μη βγάζετε συμπεράσματα.
Το σίγουρο είναι πως είμαι κατα του διχασμού που ξεκινάει απ’ αυτή την κυβέρνηση,και του «...

Δείτε περισσότερα