Δευτέρα, Ιουλίου 12

Ο Μπακογιάννης έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου με το…. καπάκι στο χέρι – Το σχόλιο της Ακρίτα

2021-07-12_213225

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης μετά τον εμβολιασμό του έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Facebook σχολιάζοντας ότι αυτή τη φορά έκανε το εμβόλιο με το… καπάκι στο χέρι. Κι αυτό, γιατί όταν είχε κάνει την πρώτη δόση, είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο θεωρίες συνωμοσίες, με σχόλια που ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων εμβολιάστηκε με καπάκι στη σύριγγα και από νοσηλεύτρια χωρίς γάντια.

“Δεύτερη δόση και με το καπάκι στο χέρι αυτή τη φορά! Με το καλό να ανταμώσουμε πάλι όλοι μαζί. Υγιείς και καλά”, έγραψε ο κ. Μπακογιάννης.

Την ανάρτηση του κ. Μπακογιάννη αναδημοσίευσε η Έλενα Ακρίτα, γράφοντας στα γαλλικά “με τάπωσες”.

Υπενθυμίζεται ότι οι φήμες για το… καπάκι, είχαν ξεκινήσει από τη γνωστή αρθρογράφο και σεναριογράφο, όταν σχολίασε τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει τότε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ είχε ερωτηθεί για το θέμα, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον… “.

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη. “Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη” είχε γράψει χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .