Παρασκευή, Ιουλίου 23

αστυνομια

Σοκ προκαλεί ο θάνατος ενός άνδρα περίπου 80 ετών στην Καλλιθέα ο οποίος βρέθηκε καρφωμένος σε κάγκελα περιβάλλοντος χώρου πολυκατοικίας επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 261, στην Καλλιθέα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης κλήθηκε η Πυροσβεστική προκειμένου ν’ απεγκλωβίσει άντρα που είχε καρφωθεί σε κάγκελα έξω από πολυκατοικία. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο με 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τα αίτια της πτώσης του αλλά από τα πρώτα στοιχεία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από την αστυνομία, ο άτυχος άντρας έπεσε (άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες) στο κενό από μπαλκόνι διαμερίσματος με αποτέλεσμα να καρφωθεί στα κάγκελα.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .