Τρίτη, Ιουλίου 6

Οπότε, εγώ ο ψεκασμένος, ρωτάω τον κύριο (που η παροιμία του πάει γάντι) ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ και απευθύνεται στους Έλληνες με αυτό τον τρόπο ;

 «ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΕΧ#ΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ»…

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο “ΤΙΠΟΤΑ” ΔΡΟΓΩΣΗΣ ! ! !

ΡΕ ΣΤΑΘΗ….ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ; ; ;

Το παράδειγμά του Πάνου Κιάμου που στήριξε τις κυβερνητικές κυρώσεις στους ανεμβολίαστους, ανακοινώνοντας πως στο Posidonio θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι, ακολουθεί και ο έντεχνος τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης ο οποίος αναζητώντας τα πέντε λεπτά δημοσιότητας επιτέθηκε στους «αντιεμβολιαστές» χαρακτηρίζοντάς τους «καθάρματα», «ψέκες» και «καραγκιόζηδες» σε ανάρτησή του στο Twitter.

Εδώ όμως υπάρχει μια παλιά Ελληνική παροιμία λέει:

«Έκανε και η μύγα κ@λο και έχ#σε τον κόσμο όλο» !

Οπότε, εγώ ο ψεκασμένος, ρωτάω τον κύριο (που η παροιμία του πάει γάντι) ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ και απευθύνεται στους Έλληνες με αυτό τον τρόπο ;

Ίσως ο έντεχνος τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης με αυτό τον τρόπο αναζητά τα πέντε λεπτά δημοσιότητας, που θα τον βγάλουν από το πουθενά που ανήκει.

Και πριν κλείσω, τον ξαναρωτάω…. Αγαπητέ Στάθη Δρογώση όταν θα πας στο super market να αγοράσεις ένα mix/εράκι για να κάνεις την φραπεδιά σου που η τιμή του είναι 7 ευρώ, ασφαλώς θα ζητήσεις και την εγγύηση του, ΕΜΕΝΑ τι εγγυήσεις θα δώσει Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ για την ζωή μου, ή για ότι πάθω αργότερα ;

Για αυτό…. μάγκα έως εδώ, φτάνει η αυτοδιαφήμιση και η αυτοπροβολή σου, γιατί Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ! ! !

Και μην ξεχνάς (επειδή δεν πουλάς και τα εκατομμύρια CD για να έχεις τα ποσοστά σου και για να ζεις) ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ (εάν φυσικά ξανάρθουν στο χώρο που τραγουδάς) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ! ! !

Εκτός βέβαια με αυτά που έγραψες, αν περιμένεις τώρα καμιά εκπομπούλα στην ΕΡΤ ή καμιά άλλη θεσούλα στο δημόσιο, μια και ο ΣΥΡΙΖΑ -που οι κακίες γλώσσες λένε πως υποστήριζες τότε- δε σου τα έδωσε….

β. τεζαρης

϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

 ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .