Δευτέρα, Ιουλίου 26

Η εκπομπή της φρίκης του Κέντρου Υγείας Βύρωνα (Εμβολιαστικού Κέντρου) και του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ, βιντεοσκοπήθηκε !! Ένα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ υλικό για τη ΜΗΝΥΣΗ !! Τόσο για την κατατεθείσα όσο και για την συμπλήρωσή της που έρχεται… Θα ανέβει αργά το βράδυ στο διαδικτυακό κανάλι.

class="thumb-wrap">Στιγμιότυπο οθόνης 2021-07-25, 9.23.12 μμ
Η Μαρία Ζαούτσου, με τον αδελφό της Χρήστο, περιγράφουν τρομερά πράγματα, τόσο στον Βύρωνα, όπου εμβολίασαν την εκβιασθείσα στην Λαϊκή Αγορά για το εμβόλιο, καρκινοπαθή και επιληπτική Μαρία ,
όσο και -κυρίως- στο ΣΩΤΗΡΙΑ.
Εκεί που η Μαρία δραπέτευσε κυριολεκτικά ,
όταν είδε νέους ανθρώπους, εμβολιασμένους, να τους τρυπάνε, να τους διασωληνώνουν επί τόπου, και να τους παίρνουν από εκεί διασωληνωμένους !!
Και ένας τύπος, όχι γιατρός, με κουστούμι, να γράφει σε μπλοκάκι…
Με τη Μαρία να αρπάζει το χέρι της νοσηλεύτριας, που πήγαινε να την τρυπήσει, για να έχει την τύχη των άλλων, να σηκώνεται και να φεύγει !!
Και να σώζει τον εαυτό της !!
ΚΑΙ εμβολιασμένοι ,
ΚΑΙ θύματα του πρωτοκόλλου !!
Αφού η “προστασία” των “προσωπικών δεδομένων”, τους επιτρέπει να μεταχειρίζονται και να “αξιοποιούν” τους εμβολιασμένους ως ανεμβολίαστους !!
Την Μαρία, που όταν τους ρώτησε εκεί στον Βύρωνα, αν πρέπει να κάνει το εμβόλιο, ενώ έχει περάσει καρκίνο και παθαίνει κρίσεις επιληψίας, της είπαν, “αφού ήρθες, θα το κάνεις”…
Και που όταν, μετά τη δεύτερη δόση, πήγε σε αυτούς με 39 πυρετό και δύσπνοια, της είπαν ότι τα κάνει αυτά το Pfizer, και να πάρει …depon !!
Αφού περίμενε μία ώρα έξω στον ήλιο, στους 40 βαθμούς, και όταν τους είπε ότι είναι σε τραγική κατάσταση και θέλει να την εξετάσουν, την απείλησαν με …αστυνομία !!
Την ίδια ώρα, αύριο γίνεται και άλλη νεκροψία σε εμβολιασμένο άνθρωπο 35 ετών, που και για αυτόν θα πέρναγαν όλα σε πέντε μέρες, γιατί “τα κάνει αυτά το Pfizer”, αλλά αντί να περάσουν όλα σε πέντε μέρες, σε πέντε, όχι μέρες, αλλά λεπτά, πέθανε…
Και εγώ είμαι έτοιμος πια, να χτυπήσω για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ…
Υ.Γ. Υποχρεωτικό, Μητσοτάκη, ε ;;
Δεν σου έφταναν αυτοί που έπεισες, ε ;;
Δεν σου έφταναν αυτοί που εκβίασες, ε ;;
Υποχρεωτικό ;;
Καλά…

Η εκπομπή θα ανέβει στο διαδικτυακό κανάλι:

Εδώ

 https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-7/%ce%97-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%cf%81%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%9a%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%a5%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .