Σάββατο, Ιουλίου 3

Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. στις αναφορές περί ναρκωτικών για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. στις αναφορές περί ναρκωτικών για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Απαντήσεις στα βρετανικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για παράνομες δραστηριότητες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με αφορμή τα διάφορα βρετανικά δημοσιεύματα όπως το χθεσινό της Mirror που ανέφεραν ότι η ελληνική αστυνομία υποψιάστηκε ότι ο Αναγνωστόπολος σκότωσε τη σύζυγό του αφού εκείνη ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για να μεταφέρει ναρκωτικά, ο κ. Σκρέκας απάντησε πως «Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος».

«Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους» είπε στην ΕΡΤ. 

Συμπλήρωσε πως η αστυνομία είναι «εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα». Ερωτώμενος εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως «οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

https://www.zougla.gr/greece/article/ti-apantai-i-elas-stis-anafores-peri-narkotikon-gia-ton-mpampi-anagnostopoulo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .