Σάββατο, Ιουλίου 3

Προνόμια εμβολιασμένων: Χαμός στο Twitter με τη «Δωροκάρτα Μητσοτάκη»


Προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ από την κυβέρνηση... «πληρωμένες» απαντήσεις από τους χρήστες των social media< v class="clearfix text-formatted field field--name-body field--type-text-with-summary field--label-hidden field__item">

Την ανακοίνωση της «Κάρτας Ελευθερίας», μιας προπληρωμένης κάρτας 150 ευρώ, που θα δίνεται από την πολιτεία σε όλους τους νέους 18-25 ετών που έχουν ήδη εμβολιαστεί, ή θα εμβολιαστούν στη συνέχεια, έκανε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών.

«Από σήμερα ανοίγεται ένα παράθυρο ελευθερίας για τον ελεύθερο χρόνο τους. Με την πρώτη δόση εμβολιασμού θα αποκτούν μία προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ για ταξίδια και για πολιτιστικά δρώμενα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μια προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ που στοχεύει στους δυσαρεστημένους νέους ήταν τελικά τα περίφημα προνόμια της κυβέρνησης. 

«Αξιοποιώντας αυτό το νέο ψηφιακό πορτοφόλι οι νέοι μας θα κάνουν πιο εύκολα διακοπές. Πρόκειται για μία οφειλή προς τη νεολαία, ένα ευχαριστώ για την επιμονή τους και την υπομονή τους. Αποτελεί και ένα κίνητρο να εμβολιαστούν για τους νέους που συμβάλλουν περισσότερο στην κινητικότητα», σημείωσε ο  πρωθυπουργός και συμπλήρωσε:

«Κρατάμε τη μάσκα, όταν είμαστε πολλοί. Σύντομα οι εμβολιασμένοι θα κινούνται πιο άνετα στους κλειστούς χώρους. Καλώ τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο. Η κάρτα θα ονομάζεται freedom pass».

Τα social media πάντως «τσίμπησαν» για τα καλά και εδώ και αρκετή ώρα το freedom pass τρεντάρει πρώτο στο ελληνικό twitter. Δυστυχώς όμως για την κυβέρνηση, οι χρήστες της πλατφόρμας δεν υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό την προεκλογική εξαγγελία του Μητσοτάκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .