Δευτέρα, Ιουλίου 19

Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Της Ιωάννας Υψηλάντη


Θέλω να δω τον ΑλέΚΣη να δείχνει πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα, όχι στον ναυτεργάτη, αλλά στον λιμενοφύλακα-εξουσία,  για να μπει, σε πλοίο και να φωνάζει στους αποκλεισμένους "κάντε εμβόλιο, για να μπείτε"!


Θέλω να δω τον Κουτσούμπα να μπαίνει σε εργοστάσια, μαζικούς χώρους και εκδηλώσεις και να δείχνει υποταχτικά  στους μπάτσους, πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα, ενόσω θα κοιτάει, απ΄έξω τους εργάτες, σε αργία, χωρίς μισθό.
Τότε, δεν θα έχω καμία απαίτηση, από τους απλούς ανθρώπους, να δείξουν την ελάχιστη αξιοπρέπεια και ν΄αρνηθούν να επιδείξουν το ηλεκτρονικό τους τατουάζ, στους νέους γκαουλάιτερ!
Τότε θα γνωρίζω ότι οι φυλακές οι εξορίες και τα βασανιστήρια των... αγωνιστών της Αριστεράς ήταν ματαιότης ματαιοτήτων, που καπηλεύτηκαν ΟΛΟΙ! Πετάχτηκαν, στα σκουπίδια, για να χτιστεί το ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!
Μπράβο Κούλη! Τα κατάφερες να αναστήσεις τον νόμο του 1942 του Χίτλερ (είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιος), για τους Εβραίους, χωρίς αντιπολίτευση!
Μόνο που δεν υπολογίσατε το νέο ΕΑΜ!

 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2021/07/blog-post_42.html#more

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .