Τετάρτη, Ιουλίου 21

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ..

Τί άλλο πρέπει να σου κάνουν για να θυμηθείς, ότι είσαι ελεύθερος και όχι δουλος;; Τα τελευταία 10 χρόνια, σου πήραν τα πάντα, τώρα επιχειρούν να αλλοιώσουν και να αλώσουν το μόνο, που σου απέμεινε. Το σώμα σου, το οποίο είναι ο ναός της ψυχής σου. Στο όνομα της...δημοσίας υγείας! Νοιάστηκαν βλέπεις για την υγεία σου, γι' αυτό οι γονείς και οι παππούδες σου έφευγαν, από τον μάταιο τουτο κόσμο, πάνω στα ράντζα του ΕΣΥ, τα τελευταία 50 χρόνια! Πότε επιτέλους θα αφυπνισθείς και θα τους πάρεις με τις πέτρες;; Την τελευταία φορά, που εφηρμόσθη το μέτρο του... δανεισμού σωμάτων σε πολίτες, κυβερνούσε τας αρχαίας Αθήνας ο τύραννος Δράκων, ενώ δεν είχε εφευρεθεί ακόμη η δημοκρατία! Σε αυτές τις εποχές σε ξαναγύρισαν! Οι οποίες χάνονται στην αχλη του χρόνου! Στον (κακό τους) καιρό του ΖΩΩΔΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ! Να σε εκβιάζουν για να σε κάνουν πειραματόζωο, ειδάλλως...αντίο ζωή! Να σε μπολιαζουν με το ζόρι, ειδάλλως, θα πεις αντίο στις ατομικές ελευθερίες σου και στα ανθρώπινα δικαιώματα σου! Και συ το μόνο, που κάνεις είναι να αποφεύγεις τους...καθρέφτες γιατί δεν έχεις το θάρρος να αντικρίσεις την χαμένη σου αξιοπρέπεια, η οποία σε κοιτά μέσα, απ' το γυαλί με περιφρόνηση. Κι ΑΚΟΜΗ τους ανέχεσαι...

 

Στην αρχαιότητα, στα σκοτεινά χρόνια των τυράννων, έπρεπε να εμφανιστεί ένας...ανεξάρτητος επιστήμονας της εποχής, ο μυστης Επιμενιδης, ουτως ώστε να λυτρώσει την Αθήνα, από τα φαντάσματα της εγκληματικής δράσης των τυράννων! "Φάσματα κατείχον την πόλη!". Και αυτός τα ξόρκισε, με όπλο την φαντασία αλλά και την ΑΛΗΘΙΝΗ επιστήμη της εποχής, (και ουχί την στρατευμένη) χρησιμοποιώντας μια σειρά από άσπρα πρόβατα και μια σειρά από μαύρα, που συμβολίζουν την θετική και την αρνητική πολικοτητα. Σήμερα ΠΟΙΟΣ θα μας σώσει;; Ποιος θα γίνει ο "από μηχανής Θεός;;" Μια φωνή μέσα μου, μου ψυθιρίζει... ΟΥΔΕΙΣ, αφού δεν υπάρχει Ευριπίδης για να τον δημιουργήσει! Παρόλα αυτά, τω καιρώ τουτω, ως ανθρωπότητα, παίζουμε... τα ρέστα μας για την επιβίωση μας στον πλανήτη, απέναντι στους απάτριδες Νεοταξίτες, οι οποίοι σκοπεύουν να μας μεταλλάξουν σε ένα άλλο είδος, μή ανθρώπινο και πιο... υπάκουο! Σε ένα πειθήνιο ανδροειδες, δίχως πνεύμα! Κρίνουν βλέπετε, εξ ιδίων τα αλλότρια, όντες σκλάβοι οι ίδιοι των παγκόσμιων τραπεζιτών, στους οποίους εξεχωρησαν την ίδια την ψυχή τους! 

 

Το λοιπόν, ναι ΕΣΥ είσαι σήμερα ο από μηχανής Θεός! Είτε το θέλεις, είτε όχι. Διότι δεν θα υπάρξει ΑΥΡΙΟ... 

Τα σέβη μου.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .