ΗΠΑ: Απαγόρευσαν σε Τουρκάλα bodybuilder να ταξιδέψει στο Τέξας επειδή ήταν «σχεδόν γυμνή»

deniz-saypinar-002

Απαγόρευσαν στη γυναίκα να ταξιδέψει με την πτήση των American Airlines στο Τέξας - «Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι μου συνέβη στο αεροδρόμιο του Τέξας», ανάφερε η 26χρονη στους 1 εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram

Σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζει η γνωστή φράση «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη». Τουρκάλα bodybuilder και μοντέλο έφυγε από τη χώρα της για να επιδείξει, μακριά από συντηρητικές θέσεις, τα αποτελέσματα της στενής ενασχόλησής της με τη γυμναστική, όμως δεν φανταζόταν τι θα συναντούσε.

Γνωστή στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων, η 26χρονη Ντενίζ Σαγιπανάρ μετακόμισε πρόσφατα στο Λος Άντζελες για να προωθήσει την εμπειρία απελευθέρωσης, όπως την αποκαλεί.

deniz-saypinar-003-edited
deniz-saypinar-004-edited


Αναδείχθηκε πρώτη γυναίκα στην Τουρκία που ασχολείται επαγγελματικά με το bodybuilding, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έφυγε από τον τόπο της για να συναντήσει... φρένο στις ΗΠΑ.

Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη η 26χρονη όταν οι αρχές τής απαγόρευσαν να ταξιδέψει με την πτήση των American Airlines στο Τέξας, με την αιτιολογία ότι η εμφάνισή της ήταν άσεμνη για πτήση.

«Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι μου συνέβη στο αεροδρόμιο του Τέξας», ανάφερε το μοντέλο στους 1 εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram, λέγοντας, παράλληλα, ότι την αποκάλεσαν γυμνή.

Protothema.gr