Δευτέρα, Ιουλίου 12

Απαστράπτουσα η Chiara Ferragni στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών

Απαστράπτουσα η Chiara Ferragni στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών

Η Chiara Ferragni ταξίδεψε στις Κάννες με αφορμή το 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εμφανίσεις της.

Η Ιταλίδα καλλονή εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών φορώντας μια δημιουργία Giambattista Valli Haute Couture. Το εντυπωσιακό φόρεμα έχει δημιουργηθεί με βάση τις αρχές του conscious design.

Αυτό σημαίνει πως η ύφανσή του περιέχει μόνο ανακυκλωμένα υλικά και πιστοποιημένα υφάσματα του Global Organic Textile Standard, ενώ ακόμα και τα λουλούδια που διακοσμούν το μπούστο είναι από ανακυκλωμένο αλουμίνιο και συγκεκριμένα το ίδιο ανακυκλωμένο αλουμίνιο 80% που περιέχουν και οι κάψουλες της Nespresso.

Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα μποέμ χτένισμα με baby braids, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικό σε αποχρώσεις του ροζ και με διακριτικές λάμψεις.

  govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .