Έκαναν τον κατηγορούμενο για την φωτιά στο Μάτι αρχηγό της πυροσβεστικής!

«Ευχαριστώ τους πολιτικούς μου ηγέτες για τον συντονισμό», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης χωρίς ίχνος ντροπής.

Δηλαδή κατά τον αρχηγό της Πυροσβεστικής είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ασφαλώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συντονίζουν το έργο της πυρόσβεσης και όχι ο ίδιος ως επικεφαλής της Πυροσβεστικής (!) .

Τι να περιμένεις όμως από τον άνθρωπο που ενώ είναι κατηγορούμενος για την τραγωδία στο Μάτι, Αναβαθμίστηκε κι αυτός επί κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όπως άλλωστε και ο Τσουβάλας της ΕΛΑΣ και φυσικά ο λιμενάρχης της «μαύρης νύχτας» που αναλαμβάνει πλέον και «ειδικές αποστολές».

Ο τύπος ειναι για ψυχιατρική κλινική, αν οχι για φυλακή, τέτοιους προβληματικούς στα όρια σχιζοφρενών έχουν παντού σε θέσεις κλειδιά να εκτελούν εντολές τους, μονο που αυτός ξέχασε ότι αυτός έπρεπε να δίνει εντολές και να συντονίζει την κατάσταση ως αρχηγός πυροσβεστικης. Σε σοβαρή χώρα μονο από αυτά που λέει θα τον είχαν ξηλώσει,άλλα σε σοβαρή χώρα με σοβαρό λαό δεν θα ηταν καν έκει .