Σάββατο, Αυγούστου 7

Τίνος παιδιά είναι αυτοί οι Τραμπούκοι που επιτέθηκαν σε πυροσβέστες στη Βαρυμπόμπη;; Γιατί δεν τους μάζεψαν να μάθουμε ονόματα; Μήπως ήταν γόνοι αριστερών πολιτικών γι αυτό το έκαναν γαργάρα το συμβάν;;

 Δυνάμεις των ΜΑΤ έσπευσαν στον κόμβο της Βαρυμπόμπης καθώς μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε πυροσβέστες. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:30, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

mat-pyrosvestes

Διμοιρία των ΜΑΤ έσπευσε στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, στην Εθνική οδό - Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πυροσβέστες δέχθηκαν λεκτική επίθεση από ομάδα νεαρών ατόμων, οι οποίοι επιχείρησαν να τους προπηλακίσουν.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε μία διμοιρία των ΜΑΤ, οι άνδρες της οποίας παρατάχθηκαν κατά μήκος της γέφυρας, εμποδίζοντας την πρόσβαση προς τους άνδρες της Πυροσβεστικής.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .