Κ.Μητσοτάκης: Ο 2ος ηγέτης μετά τον Μ.Άσαντ που σώζουν οι Ρώσοι - To Beriev γλίτωσε την Αθήνα όπως τα Sukhoi τη Δαμασκό!

Κ.Μητσοτάκης: Ο 2ος ηγέτης μετά τον Μ.Άσαντ που σώζουν οι Ρώσοι - To Beriev γλίτωσε την Αθήνα όπως τα Sukhoi τη Δαμασκό!

Μετά τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Ασάντ, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται ο δεύτερος επικεφαλής ξένου κράτους που η Μόσχα κυριολεκτικά διασώζει στο «παρά ένα», από την καταστροφή και το πολιτικό του (τουλάχιστον) τέλος. 

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το υπόλοιπο της πολιτικής του ζωής (ο Άσαντ χρωστάει και την βιολογική), το χρωστάει στο Κρεμλίνο και στο ρωσικό πυροσβεστικό αεροπλάνο Beriev-200, το οποίο έσωσε την Αθήνα από την προέλαση

της πυρκαγιάς, όπως ακριβώς τα ρωσικά Sukhoi έσωσαν το 2015 την Δαμασκό από την προέλαση των τζιχαντιστών.

Αν δεν ήταν το Beirev η πυρκαγιά πιθανότατα θα είχε περάσει την εθνική οδό, θα έμπαινε μέσα στον αστικό πυρήνα και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι θα έφτανε τουλάχιστον μέχρι το Μαρούσι και ο Κ.Μητσοτάκης θα γινόταν ο πρώτος ηγέτης του ελληνορωμαϊκού κόσμου από την εποχή του Νέρωνα που θα έβλεπε την πρωτεύουσα του να καίγεται.

Στην καλύτερη περίπτωση ο πρωθυπουργός θα αναγκαζόταν σε παραίτηση, καθώς η οργή 5.000.000 πυρόπληκτων κατοίκων της Αθήνας δεν θα μπορούσε να ελεγχθεί, άλλωστε ακόμα και τώρα ακούγονται σε ζωντανή μετάδοση ύβρεις για το πρόσωπο του από οργισμένους κατοίκους που κάηκαν οι περιουσίες τους, αφού άφησε τη χώρα ανοχύρωτη. 

Τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Συρία, η ρωσική διάσωση ήρθε από... αέρος ενώ η απειλή βρίσκονταν στα προάστια της πρωτεύουσας με τις εγχώριες δυνάμεις να είναι πλήρως αποδιοργανωμένες και παραδομένες.

Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις αυτό που μετράει δεν ήταν ότι σώθηκαν οι ηγέτες αλλά χιλιάδες αθώες ζωές και περιουσίες οι οποίες βρίσκονταν στο έλεος είτε της πυρκαγιάς είτε του ISIS, χωρίς κανείς να μπορεί να τους βοηθήσει, αφού το κράτος είχε «τελειώσει» και οι άλλες ξένες δυνάμεις έστελναν... tweet συμπαράστασης. 

ΥΓ. Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως τα  fake news ότι το σωτήριο ρωσικό θηρίο «χάλασε» βγήκαν ηθελημένα, θεωρούμε πως πρόκειται για λανθασμένη πληροφόρηση, καθώς το Beriev-200 με τους Ρώσους πιλότους μετά από προγραμματισμένη συντήρηση και σήμερα συνέχισε να ίπταται και να διασώζει σχεδόν μόνο του την Ελλάδα από τις φλόγες! 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1007507_kmitsotakis-o-2os-igetis-meta-ton-masant-poy-sozoyn-oi-rosoi