Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου

Η ηθοποιός μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον ιό και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, ο οποίος επηρέασε τον θυροειδή της με αποτέλεσμα να αρχίσουν να πέφτουν τα μαλλιά της.

«Επειδή πέρασα τον Covid – 19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου.

Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορονοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες. Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε συνέντευξή της στο Enjoy.


.newsbeast.gr