«- ΒΟΜΒΑ από τον Βρετανό υπουργό Άμυνας! «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα καταλήξουν 3-5 εκατ. Αφγανοί φυγάδες...»

- ΒΟΜΒΑ από τον Βρετανό υπουργό Άμυνας! «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα καταλήξουν 3-5 εκατ. Αφγανοί φυγάδες...»

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This O Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μπεν Γουάλας, με μια δήλωση - βόμβα,  προανήγγειλε ότι «στην Ελλάδα θα καταλήξουν όσοι Αφγανοί βγουν από την χώρα τους ως πρόσφυγες», περί τα 3-5 εκατ. άτομα... 


Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Χθες και προχθές απομακρύναμε 370 βρετανούς εργαζόμενους και πολίτες. Μια ομάδα 782 Αφγανών θα απομακρυνθεί από τη χώρα μέσα στις επόμενες 24 έως 36 ώρες. Αλλά αναγκαστικά θα μείνουν αρκετοί άνθρωποι πίσω και δεν μπορέσουν να διαφύγουν. Κάποιοι άλλοι θα καταλήξουν σε καταυλισμούς προσφύγων στην Ελλάδα» κατέληξε ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι αναγνωρίζεται η Ελλάδα ως το επίσημο κέντρο υποδοχής των Αφγανών προσφύγων από ενέργειες και πράξεις των ΗΠΑ, Βρετανίας, Γερμανίας και γενικώς του ΝΑΤΟ, οι οποίοι τα έκαναν επιεικών «σκ…ά» στο Αφγανιστάν και μετά από 20 χρόνια επέτρεψαν να επιστρέψει το ισλαμικό καθεστώς στη χώρα!
Πόσοι θα πάνε στην Βρετανία; «Στοχεύουμε στην εκκένωση 1.200-1.500 πολιτών από την Καμπούλ με βάση τη χωρητικότητα των αεροσκαφών μας και θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς» συμπλήρωσε ο Ουάλας. Και οι υπόλοιποι… Ελλάδα!

Ερωτηθείς πως αισθάνεται βλέποντας τη σημαία των Ταλιμπάν να κυματίζει στο πρώην κτίριο της βρετανικής πρεσβείας στην Καμπούλ, ο Μ. Ουάλας δήλωσε: «Συμβολικά, κανένας μας δεν το ήθελε αυτό».

Χθες ο επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ Μαργαρίτης Σχοινάς και «εν αναμονή πρωθυπουργός» κατά ορισμένους, κάλεσε και επίσημα τους Αφγανούς να έρθουν στην Ελλάδα…
http://www.press-gr.com/2021/08/o-3-5.html