Κυριακή, Αυγούστου 8

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ 4: ΚΟΥΛΗΣ, “ΣΕΡΙΦΗΣ”, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΕΛΙΑ, ΦΟΡΕΣΤΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…

mhtsotakhs_xardalias__mak

Σε τέτοιες περιπτώσεις βαρύτατης κακουργηματικής συμπεριφοράς, μία είναι η κίνηση που θα ΄πρεπε να γίνει ΑΜΕΣΑ από δικαστές πατριώτες με γερά δικονομικά αντανακλαστικά. Ποινική δίωξη για βαρύτατα κακουργήματα και όχι διαιώνιση συμπεριφοράς και καθεστώτος ατιμωρησίας.

Περιβαντολόγοι, δημοσίως , αποκαλούν τον Χαρδαλιά, έναν “ανίκανο επαγγελματία που δεν είχε καν τα εχέγγυα να υπηρετεί σε ένα τέτοιο πόστο”.

Η κοινή γνώμη καθυβρίζει κάθε μέρα στα κανάλια, έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό που γυρνοφέρνει σαν τον παλιάτσο με τα χέρια στην τσέπη, ομοιάζοντας περισσότερο σαν επιστάτης εμπρησμών και λιγότερο σαν κυβερνήτης του τόπου.

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Κολοκούρης είναι ένα πρόσωπο μηδαμινής στρατηγικής ικανότητος που έφερε την Ελλάδα, ενώπιον εικόνων πλανήτη Άρη. Η Ελλάδα είναι ένας πλανητικός εσμός χωρίς ζωή πια.

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, είναι το μοιραίο πρόσωπο, ο τραγικά αποτυχών. Μαζί με τους 3 προαναφερόμενους, ΔΕΝ κατάρτισαν σχέδιο πανελλήνιας πυροσβεστικής περιόδου αντιμετώπισης της συμφοράς, ΔΕΝ σχεδίασαν αντιπυρική προστασία,. άφησαν τον κόσμο να καεί χωρίς πητικά μέσα.

Αν για όλα αυτά και για 100 ακόμα παραβατικές συμπεριφορές, συσκέπτεστε κύριοι δικασταί, τότε λυπούμαστε αλλά η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Σε άλλη…”πολιτισμένη χώρα”, θα συνέβαιναν αυτά τα εξώφθαλμα αίσχη που γίνονται εδώ; ΟΧΙ. Εφαρμόστε λοιπόν τον νόμο. Σε διαρκές αυτόφωρο κακούργημα, δεν υφίσταται ούτε βουλευτική ούτε υπουργική ασυλία. Αν δεν κάνουμε λάθος, το έχετε ξανακάνει. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%95%ce%a0%ce%91%ce%93%ce%93%ce%95%ce%9b%ce%a4%ce%97-%ce%94%ce%99%ce%a9%ce%9e%ce%97-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%99%ce%a3%ce%91%ce%93%ce%95%ce%9b%ce%99%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .